İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verip uyardı: Çok kuvvetli olacak

İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verip uyardı: Çok kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kar yağışının bugün öğleden sonra yeniden etkisini göstereceğini ve pazartesiye kadar etkisini sürdüreceğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre İstanbul'da kar yağışı bugün öğleden sonra yeniden etkisini gösterecek. Kentteki kar yağışının akşam saatlerinden sonra kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı belirtilirken pazartesiye kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı hava tahminlerine göre Antalya'nın doğu kısımları, Mersin'in kıyıları ve Adana dolaylarında bugün kuvvetli yağmur ve sağanak beklenirken, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Balıkesir, Bursa, Sakarya ve Düzce çevreleri ile Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde kuvvetli ve zaman zaman yoğun kar yağışı olması öngörülüyor.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün Konya, Amasya, Hakkari, Van ve Iğdır haricinde yurt genelinde yağışlı havanın hakim olacağını paylaştı.

Yağışların Güney Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Sinop çevrelerinde yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması öngörülüyor. 

Meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

ÖĞLE SAATLERİNDEN SONRA BAŞLAYACAK

 

İstanbul'da beklenen kar yağışı ise öğleden sonra başlayacak. 

Kentte hava durumu, parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu, zamanla karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra kuvvetli ve yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı 6 derece olacak

 

METEOROLOJİ KUVVETLİ RÜZGAR İÇİN UYARIYOR

 

Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu, yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı ile akşam saatlerinden sonra Güney Ege kıyıları, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz kıyıları ve Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.


YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.