İstanbullular dikkat! Yarın hava 10 derece birden düşecek

İstanbullular dikkat! Yarın hava 10 derece birden düşecek

Beklenen kış soğukları özellikle Marmara Bölgesi'nde poyrazın etkisiyle hissedilecek. Hava sıcaklığının 10 dereceye kadar düşmesi beklenen İstanbul'da, yarından itibaren rüzgarlı ve yağışlı havanın etkisine girecek.

 

 

Meteoroloji yetkililer, hava durumu tahminlerini açıkladı. Günlerdir mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yarından itibaren belirgin bir şekilde düşmeye başlıyor. Yurdun batı kesimlerinde başlayacak ve 4 gün sürecek yağışların etkisiyle hissedilen sıcaklıklar 10 dereceye kadar düşecek.

 

 

 

 

 

KIŞ SOĞUKLARI KAPIDA

Yetkililer, ''Akdeniz'de; Fethiye, Muğla, Antalya, İç Anadolu Bölgesi'nde; Konya, Kayseri, Aksaray ve bazı yerlerde oldukça güçlü yağışlar bekliyoruz'' açıklamasını yaparak uyardı. Etkili olduğu bölgelerde olumsuzluklara neden olabilecek bu yağışların Akdeniz'de hortum oluşturma ihtimali de bulunuyor. Marmara Bölgesi'nde ara ara etkili olan güneşli hava, yerini kapalı ve yağışlı havaya bırakacak. 

 

Sıcaklıkların yaklaşık 15 derece olduğu bölgede kış soğukları etkili olacak. Artan poyraz ve yağışların etkisiyle hissedilen sıcaklıklar 10 dereceye kadar düşecek.

 

 

 

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.