İstanbul'un Göbeğinde Kan Donduran Tecavüz

İstanbul'un Göbeğinde Kan Donduran Tecavüz

Maslak'ta yolunu şaşıran Kırgız asıllı üniversitel genç bayan, kendisini zorla tenha yere götürdü ve saldırganın tecavüzüne uğradı. Genç bayanın parasını gasp edip kaçtı.

İstanbul Mecidiyeköy'de yolunu şaşıran Kırgız asıllı üniversite öğrencisi genç bayan, bir üst geçidin altından geçerken kimliği belirsiz bir şahıs tarafından zorla tenha yere götürüp tecavüz etti.

Tecavüzden sonra genç kızın parasını alıp kaçan saldırgan, her yerde aranıyor.

HAVA KARARINCA YOLUNU ŞAŞIRDI

Olay, önceki akşam Büyükdere Caddesi'nde bir üst geçidin altında yaşandı. Üniversite öğrencisi Kırgız Elmira A., İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okuyan sevgilisi ile buluşmak için Mecidiyeköy'den Maslak'a gitti.

Hava karardığı için yolunu şaşıran Elmira, sevgilisini aradı fakat bir türlü ulaşamadı. Telefonunda olan yol harita uygulamasını açtı.

GENÇ KIZA TECAVÜZ ETTİ

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin giriş kapısını arayan Elmira, Büyükdere Caddesi'ne geldiğinde bir üst geçidin altından geçerken bir şahısın tacizine uğradı. Tacizciyle tartışan genç kız daha sonra kaçmaya başladı. 

Fakat saldırgan, Elmira'yı yakalayıp ağzını kapattı. Genç bayan karanlık ve tenha bir yere götürüp tecavüz etti. Elmira'nın parasını çalıp kaçan saldırgan kayıplara karıştı.

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ TARAFINDAN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Yoldan geçen bir vatandaş tarafından bayılan Elmira'yı hastaneye götürdü. Tecavüze uğradığını söyleyen Elmira, polise giderek şikayette bulundu.

Bölgedeki kamera kayıtlarını izleyen polis ekipleri, saldırganın eşkalini belirleyip yakalamak için operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.