İstanbul'un göbeğinde yabancı uyruklu iki grup çatıştı

İstanbul'un göbeğinde yabancı uyruklu iki grup çatıştı

İstanbul Başakşehir'de yabancı uyruklu oldukları iddia edilen iki grup birbirine girdi. Kavgada silahla ateş de açıldı.

İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi’nde iddiaya göre, yabancı uyruklu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Büyüyerek kavgaya dönüşen olayda tekme ve yumruklar havada uçuştu. Bir kişide tabancayla ateş açsada kurşunlar şans eseri kimseye isabet etmedi.

Arbede olay yerine gelen iki sivil polisin silah çekerek ayırmasıyla son buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve takviye polis ekipleri sevk edildi. Darp sonucunda yaralanan 2 kişi ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Taraflar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

 

“4-5 EL SİLAH ATEŞLENDİ"


Korkmadan silahlı kavga anını cep telefonu ile kaydeden Hüsnü Barut, “Akşam saatlerinde kavga oldu, yaralananlar var. Silahlı çatışma oldu, 4-5 el silah ateş edildi. İki grup Çeçen galiba çünkü, Çeçence konuşuyorlardı. Baya bir olay oldu. Bunlar hep grup halinde dolaşıyorlar. Baya bir rahatsızlık verdiler mahallemize. Sivil polisler geldi, silah çektiler. Kavgayı yatıştırdılar. Daha sonra polis ekipleri ve ambulans geldi. Yaralıyı ambulansa koydular. Araştırmaları yapıp gittiler." dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.