İstanbul'un lüks semtinde genç oyuncuya Swinger dayağı!

İstanbul'un lüks semtinde genç oyuncuya Swinger dayağı!

İstanbul Yeniköy'de 25 yaşındaki genç oyuncu, sevgilisinin eş değiştirmeli cinsel birliktelik (swinger) teklifini kabul etmediği için feci şekilde dövüldüğünü iddia etti.

24 Eylül'de İstanbul Yeniköy'de yaşanan olayda iddiaya göre 25 yaşındaki oyuncu B. K., bir evde sevgilisi U. A., ve arkadaşları A. O. ve D. K. ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Gençler daha sonra alkol almaya başladı ve oyuncu B.K.'nın sevgilisi U. A. ortamdaki D. K. ile cinsel birliktelik yaşamaya başladı.

U. A.,  D. K. ile cinsel birliktelik yaşarken oyuncu sevgilisi B.K.'nın da A. O. ile birlikte olmasını istedi.

 

SWİNGER TEKLİFİNİ KABUL ETMEYİNCE DARP ETTİ

 

Genç oyuncu B.K. sevgilisinin eş değiştirme teklifini kabul etmedi ancak bu kez de sevgilisi U. A. tarafından yatak odasına götürülerek feci şekilde darp edildi ve cinsel saldırıya maruz kaldı.

 

GÜNLER SONRA ŞİKAYETÇİ OLDU

 

B.K. sabaha kadar devam eden işkence sonrası sabah saatlerinde kendisine geldi ve bir kaç gün daha bu evde kalmaya devam etti.

Yaşadıkları sonrası evden sevgilisi U. A. ile birlikte el ele çıkan genç oyuncu  24 Eylül'de yaşadığı bu olayın sonrasında 29 Eylül günü U. A.'dan şikayetçi oldu.

 

SEVGİLİ GÖZALTINA ALINDI

 

Oyuncu B.K.'nin şikayeti sonrası gözaltına alınan U. A., cinsel birlikteliği kabul ederken B.K.'nin eş değiştirme iddiasını ise yalanladı ve kendisine iftira atıldığını belirtti.

U. A., B.K.'nin kendisinden maddi talepte bulunduğunu söylerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.