İşte 20 Haziran Pazar günü BİM, A101, ŞOK ve Migros market çalışma saatleri!

İşte 20 Haziran Pazar günü BİM, A101, ŞOK ve Migros market çalışma saatleri!

Haziran ayı normalleşme adımları kapsamında hafta içi ve hafta sonu market çalışma saatleri ne oldu? İşte 20 Haziran Pazar günü BİM, A101, ŞOK ve Migros market çalışma saatleri;

Pazar günün gelmesiyle beraber hafta sonu market çalışma saatleri milyonlarca vatandaşın gündemindeki yerini aldı. Bilindiği üzere uzunca bir süredir Pazar gününün tamamını kapsayan şekilde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya devam ediyordu. Dolayısıyla bu günde manav, market, bakkal, kasap gibi birçok işletmelerin hizmet verdikleri saatler de değiştirildi.

Buna göre; “Bugün marketler açık mı, saat kaçta açılıyor ve kapanıyor, kaça kadar açık?” gibi birçok soru internet aracılığı ile yanıt arıyor. İşte 20 Haziran Pazar günü BİM, A101, ŞOK ve Migros market çalışma saatleri ile marketler kaçta açılıyor ve kapanıyor sorularının güncel yanıtı…

 

HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK? 


Yeni düzenlemeye göre Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi marketler saat 09.00 - 21.00 saatleri arasında açık olacak. BİM, A101, ŞOK, Migros gibi zincir marketler de 09.00-21.00 saatleri arasında çalışacak.

 

PAZAR GÜNÜ MARKETLER AÇIK MI? 


Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebileceklerdir.

 

ONLİNE MARKET SİPARİŞİ SAAT KAÇA KADAR?

 

Online market ve yemek sipariş firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00 - 24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabileceklerdir.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.