İşte Ak Partili Erdoğan karşıtları

İşte Ak Partili Erdoğan karşıtları

Gazeteci – yazar, Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı Ak Partili isimleri tek tek açıkladı. İşte haberin ayrıntıları;

Gazeteci Murat Sarıca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı Ak Partili isimleri tek tek açıkladı.

Murat Sarıca Twitter hesabı üzerinden paylaştığı isimlerin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan karşıtı olduklarını iddia etti.

Manşet 24 haber müdürü Murat Sarıca, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:  

'Nihal Bengisu Karaca, Adem Özköse, Nevzat Çiçek, Yıldıray Oğur, Akif Beki, Kenan Alpay, Elif Çakır, Cemile Bayraktar, Kemal Öztürk, İlhami Işık, Taha Ün... Bunları Ak Partili sanıyor hâla bazıları. Bunların tamamı Erdoğan'a karşı ve tamamı Davutoğlu Gül yandaşı. 

Yukarıda saydığım isimlerin bir kısmı Ak Parti'den Saadet'e oy kayması için çabalıyor, diğer kısmı da yakında başlar... Davutoğlu ve Gül, Ak Parti'den Saadet'e oy kayması için mücadele ediyor. Saadet'in Ak Parti ile ittifak yapmasını engelleyen Temel Karamollaoğlu'dan çok bunlar. 

Ak Parti en büyük zararı Ak Partili sanılan medyadaki bu isimler ve Davutoğlu-Gül tarafından görüyor. Ak Parti içinde bunlara sempatisi olan vekil, belediye başkanı ve bakanlar da Erdoğan karşıtı. Bunlar, Erdoğan'ı değil Batıcı Davutoğlu ve Gül'ü ülkenin başında görmek istiyor. 

Erdoğan karşıtı Davutoğlu-Gül yandaşı olan ve Ak Parti'nin oylarının Saadet'e kayması için uğraşan bu ekibin en büyük destekçisi Yeni Şafak ve Karar Gazetesi. "Ak Parti iktidarı kaybederse etsin yeter ki Erdoğan gitsin" mantığıyla hareket ediyorlar. 

Erdoğan'ın her hamlesi, HDP ve CHP tarafından laik ve seküler kesimi etkileyecek şekilde yorumlanıyor. Bunlar da muhafakârları etkileyecek ve Ak Parti'den uzaklaştıracak şekilde yorumluyor. Bunlar CHP ve HDP'yle eşgüdümlü hareket ediyor. Birkaçı bilmeyerek yapıyor. 

MHP ile ittifaktan rahatsız olan, ittifakı sabote etmeye çalışan ve "kürt oyları gidebilir ya da gidecek" diye propaganda yapan, Türkiye'nin hiç hayrına olmayacak yeni çözüm isteyen, Batı'nın yanında konumlanmamızı isteyen bunlar. Yeşil CHP, neo Hdp gibi hareket ediyorlar."

murat1.jpgmurat2.jpgmurat3.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.