İşte AK Parti'nin seçim manifestosu

İşte AK Parti'nin seçim manifestosu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin birkaç aydır üzerinde çalıştığı seçim manifestosu tamamlandı.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere 68 gün kala Ak Parti’nin seçim manifestosunda yer alacak ana başlıkla belli oldu.

Seçim beyannamesi yerine manifesto açıklayacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi, vatandaşlara vaatlerini anlatacak.

Kısa, etkileyici ve akılda kalıcı ifadelerin yer alacağı seçim manifestosunda yatay mimari, marka şehirleri, il anayasaları, sıfır atık uygulaması, Millet Bahçeleri önemli konu başlıkları olacak.

Ak Parti’nin manifestosu Cumhurbaşkanı ve parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Ocak’ta Ankara Spor Salonu’nda açıklanacak.

Sabah'ta yer alan habere göre; AK Partili belediye başkan adaylarının seçilmeleri halinde halka dokunan, vatandaşa kapısı açık, gece-gündüz hizmet aşkıyla çalışacaklarına vurgu yapılacak. Yatay mimari başlığı ile çarpık yapılaşmalara ve çok katlı binalara izin verilmeyeceği şehrin tarihi dokusuna uygun yapıların inşa edileceği vurgulanacak.

Seçim manifestosunda marka şehirler hedefiyle İstanbul'u Londra ile Ankara'yı Pekin ile Antalya'yı Barcelona ile yarıştıracak dünya şehirleri kurma hedefleri yer alacak. Bez torbaların kullanımı ile desteklenen sıfır atık projesinin kapsamı genişletilecek.

Aynı zamanda manifestoda Millet Bahçesi projeleri, hayvan hakları gibi başlıklar da yer alacak. Kültür ve sanat başlığı altında yapılacak önemli projelerin de manifestoda yer alması bekleniyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.