İşte Alpay'ın yeni imajı

İşte Alpay'ın yeni imajı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Milletvekili adayı olarak gösterilen eski Milli Futbolcu Alpay Özalan’ın yeni imajı şaşırttı. İşte ayrıntılar;

Eski Milli Futbolcu Alpay Özalan, 24 Haziran çalışmaları doğrultusunda seçim bölgesinde sokağa çıktı ve çalışmalarına start verdi. Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili adayı Alpay’ın yeni imajı şaşkınlık yarattı.

Seçim bölgesinde seçmenin kapısını çalan Alpay Özalan, hem kendisi hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy istedi. Kimi yerde döner tezgahının başına geçen kimi yerde de çocukları seven Özalan, kendisini tanıyanlarla siyasetten çok futbol konuştu.

Aday gösterildikten sonra bıyık bırakan Özalan, "İmaj değişikliği her şeyden önce geliyor. Biraz böyle denemeyi düşündüm; ama geri dönüşler de iyi" ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir 2’nci bölge 2’nci sıra milletvekili adayı Alpay Özalan, 24 Haziran seçimleri için sahaya indi. Eski milli futbolcu ve teknik direktör Özalan’ın ilk durağı, Bornova ve Bayraklı ilçelerindeki esnaf oldu. Gittiği yerlerde hem müşterilerle hem de esnafla sohbet eden Özalan’a, en çok da spor konusunda sorular soruldu. Özalan’ın oy istediği seçmenlerin kimi desteğini açılarken bazıları ise AK Parti ile ilgili eleştirilerini dile getirdi. Ocak başına geçerek, müşteriler için döner de kesen Özalan’ın seçim turunda renkli görüntüler ortaya çıktı.

İşte Alpay Özalan’ın yeni imajı ve seçim çalışmalarından görüntüler;

alpay1.jpgalpay2.jpgalpay3.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.