İşte Barış Yarkadaş'ı rezil eden video!

İşte Barış Yarkadaş'ı rezil eden video!

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş paylaştığı bir video yüzünden zor anlar yaşadı. AK Partili bir vekilin kızına ait diye paylaştığı videonun bir CHP'liye ait olduğu ortaya çıkınca paylaşımı silmek zorunda kaldı.

Eski CHP'li milletvekili Barış Yarkadaş’ın Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun kızının düğün töreni diyerek servis ettiği videonun, CHP Alanya ilçe başkan yardımcısı Gökhan Sipahioplu'nun düğün görüntüleri olduğu ortaya çıktı.

Yarkadaş hedefinde AK Parti olduğu için açık açık isim vererek ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'la bağdaştırarak  algı operasyonuna giriştiği paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Maşallah; zenginlik böyle bir şey demek… Yıllar önce “Bir yüzüğüm var” diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızı Eylül İrem Çavuşoğlu’nun düğün töreni öncesi gelen hediyeler göz kamaştırdı. İrem Hanım ve eşi Sefa Koyuncu’ya mutluluklar diliyorum."

"AKP'li yöneticiler ihtişamlı yaşamlarını gösteriyor"

Yarkadaş "Bunun gibi birkaç video daha var. Ama sanırım bu video da AKP’li yöneticilerin ve bakanların nasıl bir ihtişam içinde yaşadıklarını göstermesi açısından yeterlidir. Çeyiz ve hediye gösterimi için sergilenen törende çekilen diğer videoları yayımlamaya gerek yok sanırım" dedi.

 

tw11.JPG

 

VİDEONUN CHP'Lİ GÖKHAN SİPAHİOĞLU'NA AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Video CHP'li Gökhan Sipahioplu'nun düğün görüntüleri

Kısa süre içerisinde söz konusu videonun CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioplu'nun düğün görüntüleri olduğu ortaya çıktı.

 

tw2.jpg

 

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Barış Yarkadaş, CHP'li isme ait olduğu için sildiği videonun Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızı değil yeğenine ait olduğunu öne sürdü.

Paylaşımı silen Yarkadaş şunları yazdı:

 

tw4.jpg

 

Paylaşan siteler videoyu kaldırdı

Servis edilen videonun CHP Alanya ilçe başkan yardımcısı Gökhan Sipahioplu'nun düğün görüntüleri olduğu ortaya çıkmasının ardından haber yapan siteler ve sosyal medya hesapları paylaşımlarını silmeye başladı.

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.