İşte CHP ile HDP’nin ‘kürdistan’ ittifakı

İşte CHP ile HDP’nin ‘kürdistan’ ittifakı

Cumhur İttifakı tarafından zillet ittifakı olarak nitelendirilen CHP – HDP ittifakı gün yüzüne çıkıyor. "Kürdistan tarafı ve Türkiye tarafı" diyen HDP’li ilçe başkanı CHP’ye tam deatk olacaklarını açıkladı.

CHP'nin inkar ettiği HDP ile ittifakı belgeleyen yeni bir video ortaya çıktı. Videoda HDP İlçe Başkanı, CHP İstanbul Şişli adayı Muammer Keskine verdiği desteği açıklıyor.

Skandal görüntülerde CHP adayına desteğini açıklayan HDP İlçe Başkanı'nın "Kürdistan tarafı ve Türkiye tarafı" diyerek bölücülük yapması CHP’liler tarafından hiçbir müdahalesi olmadı.

Özellikle büyükşehirlerde belediye başkan adayı çıkarmayan PKK'nın uzantısı HDP ile el ele veren sözde Atatürkçü CHP, Şişli'de de adeta ihanete imza attı.

Şişli HDP İlçe Başkanının yaptığı açıklamada 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Şişli adayı Muammer Keskin'i tam destekleyeceklerini açıkladı.

ATATÜRK RESMİ ÖNÜNDE BÖLÜCÜLÜK PROPAGANDASI

Adeta ihanet sözleşmesi niteliğindeki anlaşmanın yapıldığı salonda Atatürk resmi ve Türk bayrağı detayı da dikkatlerden kaçmadı. Her fırsatta Atatürk'ü siyasetine malzeme yapan CHP'nin Şişli adayı Muammer Keskin, HDP ilçe başkanının Atatürk fotoğrafı ve Türk bayrağı önünde yaptığı terör ve bölücülük propagandasına ise sessiz kaldı.

TÜRKİYE VE KÜRDİSTAN DİYE ÜLKEYİ BÖLDÜ

Skandal videoda HDP ilçe başkanının yaptığı skandal konuşmada "Kürdistan'da kayyumun el koyduğu belediyeleri geri alacağız" demesi ve Türkiye'yi "Kürdistan tarafı ve Türkiye tarafı" olarak ikiye ayırdığı dikkatlerde kaçmıyor.

CHP adayı Muammer Keskin'in ise bu skandal açıklamalar karşısında bırakın müdahale etmeyi rahatsız bile olmaması ihaneti gözler önüne seriyor.

İşte CHP ile HDP’nin ittifak adındaki ihanetin videosu;

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.