İşte CHP’nin seçim sloganı

İşte CHP’nin seçim sloganı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 2019 yılında yapılacak seçimlerde kullanacağı slogan açıklandı. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçildikten sonra çok tartışılan İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yerel seçimlerde kullanacakları sloganı kamuoyuna duyurdu.

Kaftancıoğlu, CHP'nin 2019 yerel seçimlerinde kullanacağı sloganın "Halk için, halkla beraber, hep birlikte halkın İstanbul'unu kuracağız" olacağını ifade etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB'nin Saraçhane'deki binası önünde CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci ve partililerin katılımıyla bir açıklama yaptı.

TOPLANTILAR HER HAFTA BİR İLÇEDE YAPILACAK

Önümüzdeki haftadan itibaren İstanbul il yönetim kurulu toplantılarının her hafta bir ilçede yapılacağını kaydeden Kaftancıoğlu, "Ümraniye'de yapılan usulsüzlüklerden dolayı önümüzdeki hafta İstanbul İl yönetim toplantımız Ümraniye'de olacak.

canan1.jpg

İl yönetimimiz sokak sokak gezerek İstanbul'un acı gerçeklerini anlatarak, yaşanabilir İstanbul'u halk için, halkla beraber AKP'ye rağmen kurabiliriz" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu sözlerine şöyle devam etti:

Kaftancıoğlu, açıklamasının sonunda "Halkın İstanbul'unda buluşmak ve nefes almak üzere, baharın geldiğini müjdeleyen bahar bayramı nevruzda, İstanbul'a baharı getirmek üzere hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öte yandan Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu ve İstanbullu vatandaşlara bir söz verdi.

İŞTE KAFTANCIOĞLU’NUN O PAYLAŞIMI;

“İstanbul halkına sözüm olsun ki; halkın partisiyle, halk için, halkla beraber, halkın İstanbul’unu kuracağız.. Şeffaf, saydam, hesap verebilir ve halkın ihtiyaçlarını hiçbir ayrım gözetmeden karşılayan.. 21 Mart’ta baharın muştusu olsun ayrışan değil kucaklaşan İstanbul..”

canaaan.jpgcanan2.jpgcanan3.jpgcanan4.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.