İşte dolandırıcı tarikat lideri Alparslan Kuytul'un gerçek yüzü! PKK'yı böyle aklamış

İşte dolandırıcı tarikat lideri Alparslan Kuytul'un gerçek yüzü! PKK'yı böyle aklamış

Pandemi ile ilgili hükümete karşı yaptığı provokasyonlarla adından söz ettiren tarikat lideri Alparslan Kuytul'un PKK'yı akladığı video ses getirdi.

Nitelikli dolandırıcılıktan hapis yatan tarikat lideri Alparslan Kuytul, son dönemlerde pandemi ile ilgili hükümete karşı yaptığı provokasyonlarla adından söz ettiriyor.

2019 yılının Aralık ayında 22 ay tutuklu kaldığı Bolu F tipi cezaevinden tahliye edilen Kuytul, o dönem tahliye olur olmaz FETÖ'nün mağduriyet algısını yürüten Youtube kanalı KHK TV'ye konuk olmuş ve 15 Temmuz darbe girişiminin bir proje olduğunu iddia etmişti.

Başında bulunduğu Furkan cemaatine ait yurtların bir bir kapatılması ile öfkeden deliye dönen Kuytul pandemi tedbirlerini bahane ederek çeşitli provokasyonlarda bulunmaya başladı.

İlk olarak Kuytul liderliğindeki Furkan Vakfı’na bağlı bir grup Adana’da açık havada namaz kılmaya çalışmış, paylaşılan görüntülerde Furkancıların fiziksel mesafe kurallarını dikkate almadıkları, bir çok kişinin maske dahi takmadığı görülmüştü.

Kuytul ve cemaati dün son olarak Gaziantep'te bir cami provokasyonu düzenledi. Ancak bu provokatif eylemin iç yüzü kısa sürede ortaya çıktı ve Kuytul ile birlikte bir çok kişi gözaltına alındı.

 

PKK SAVUNUCULUĞU DA YAPMIŞ 

 

Amacının provokasyon yapmak ve toplum huzurunu bozmak olduğu bariz bir şekilde anlaşılan Alparslan Kuytul'un geçtiğimiz yıllara ait ortaya çıkan bir videosu Kuytul'un amacını açıkça ele veriyor.

Ortaya çıkan videoda Kuytul, hükümetin Selahattin Demirtaş'tan çekindiğini, Suruç'ta ki olaylarda PKK'lıların öldürüldüğünü, PKK'lıların bulunduğu dağlar bombalandığı için asker ve polisi öldürdüğünü, PKK'nın aslında silahsızlanmayı istediğini ancak hükümetin buna karşı çıktığını iddia etti.

 

İşte o skandal video:

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.