İşte fuhuş çetesinin şifresi

İşte fuhuş çetesinin şifresi

KONYA'da polis tarafından fuhuş şebekesine yönelik yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 9'u tutuklandı, 3'ü de adli kontrolle serbest bırakıldı.

Tutuklananlardan şebekenin lideri olduğu öne sürülen Zehra Y.’nin, müşterilerine ’Çay, kahve ister misiniz?’ şifresiyle kadınları pazarladığı iddia edildi.

 

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından geçen Salı günü fuhuş şebekesine yönelik operasyon düzenledi. 

Daha önceden belirlenen 18 adrese yapılan eş zamanlı baskında 6’sı kadın, 18 kişi gözaltına alındı. Şebekenin lideri olduğu ileri sürülen 34 yaşındaki Zehra Y. ile kız kardeşi Beyhan D.’nin, internet aracılığıyla tanıştıkları, iş vaadiyle Rusya ve Azerbaycan’dan Türkiye’ye getirdikleri kadınları para karşılığında zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edildi. Şebekenin lideri olduğu öne sürülen Zehra Y.’nin, müşterilerine ’Çay, kahve ister misiniz?’ şifresiyle konuştuğu öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 6’sı polisteki ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı. Dün adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden aralarında Zehra Y. ve kardeşi Beyhan D.’nin de bulunduğu 4’ü kadın 9 kişi tutuklandı, 3’ü de adli kontrolle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelilerden 42 yaşındaki Mustafa A.’nın ise tutuklandığı öğrenince baygınlık geçirdiği ve ambulansla hastaneye kaldırıldı, tedavisinin ardından cezaevine konduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.