İşte MHP'nin tek kadın Başkan adayı

İşte MHP'nin tek kadın Başkan adayı

Yerel seçimlerde MHP'nin Türkiye'deki ve Nevşehir tarihindeki ilk kadın belediye başkan adayı olarak açıklanan Prof. Dr. Filiz Kılıç için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Yerel seçimlerde MHP'nin Türkiye'deki ve Nevşehir tarihindeki ilk kadın belediye başkan adayı olarak açıklanan Prof. Dr. Filiz Kılıç için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Nevşehir tarihinin tek kadın adayı olan Prof. Dr. Filiz Kılıç, 'Biz belediyede bir makama, koltuğa talip olmadık, biz Nevşehirli hemşehrilerimizin gönlündeki tahta talibiz' dedi.

Kılıç konuşmasına şu şekilde devam etti:

'Ülkücü gönüldaşlarım, partimizin il yönetimi ve Nevşehirli hemşehrilerimin destekleriyle Nevşehir Belediye Başkan adaylığına bu onurlu göreve, memleketime, baba ocağıma bir kez daha hizmet etmeye talip oldum. Allah utandırmasın. Doğduğum ve her zaman farklı bir aşkla bağlı olduğum memleketime, Nevşehir'e hizmet edebilmek için 2008 yılında Nevşehir Üniversitemize kurucu rektör olmak için talip olmuştum.

Çok şükür ki bu şerefli göreve atandım. Bu şerefli gurur verici ve bir o kadar da zorlu göreve kurucu rektörlük görevimi şerefimle, haysiyetimle tamamladım. Bütün görev süremde ilk günkü heyecanla çalıştım. Memleketime güzel bir üniversite, başarılı bir üniversite kazandırdık. Bunu yaparken elbette tek başıma değildim. Vefakar, cefakar Nevşehirliler ve çalışma arkadaşlarımla mesai arkadaşlarımla gece gündüz çalışarak, emek sarf ederek ilk günkü heyecanla başarılı bir şu anki adıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bıraktık. Şimdi yeniden memleketime, hemşehrilerime hizmet edebilmek olmanın heyecanı içerisindeyim. İnanıyorum, yine birlikte omuz omuza yepyeni bir Nevşehir'e kavuşacağız.

Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Kıymetli dostlarım birlikte başaracağız dedik. Tek gayretimiz Nevşehir'in, Nevşehirli hemşehrilerimin dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını ortadan kaldırabilecek bir belediyecilik yapacağız. Talip olduğumuz belediye binasında bir makam, bir taht değil, biz Nevşehir'in gönlündeki tahta talibiz. Belediyenin vatandaşın emrinde olduğunu, hizmet için var olduğunu, Belediye Başkanının hizmet için o makamda oturduğunu Nevşehirli hemşehrilerimiz hatırlayacak ve görecek. 31 Mart'tan itibaren bambaşka bir belediyecilikle, üreten, büyüyen, kazanan bir Nevşehir'e kavuşacağız' dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.