İşte Notre Dame yangınını bilen Baba Vanga’nın Putin ve Trump’la ilgili kehanetleri

İşte Notre Dame yangınını bilen Baba Vanga’nın Putin ve Trump’la ilgili kehanetleri

Tahminleri ile dikkat çeken Balkanların Nostradamus’u olarak da bilinen Baba Vanga, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Notre Dame Katedrali yangınından sonra tekrar akıllara geldi. 

Baba Vanga’nın Notre Dame Katedrali’yle ilgili kehanetinin gerçekleşmesi herkesi şaşkına çevirirken, Vanga’nın diğer kehanetleri ise merak konusu oldu. Tahminleri ile dünyaya damga vuran Baba Vanga, 2019 yılı için hangi kehanetlerde bulunmuştu? İşte Baba Vanga’nın kehanetleri…

Bulgaristan’ın küçük bir köyünde yaşayan, Baba Vanga olarak bilinen Vangelia Gushterova, Notre Dame yangınından sonra yeniden gündeme geldi.

Gözleri görmeyen Baba Vanga’nın, 11 Eylül, DEAŞ, Brexit, Arap Baharı ve Prenses Diana’nın ölümüyle ilgili kehanetleri gerçekleşmişti.

İşte Baba Vanga’nın diğer kehanetleri:

Baba Vanga, Rusya’ya bir meteor düşeceğini, Vlademir Putin’ie suikast yapılacağını ancak Rus lidere yapılacak suikastın başarısız olacağını söyledi. Suikastın ise Putin’in yanında çalışan güvenlik ekibi içerisinden deneneceğini aktardı.

Baba Vanga’nın bir diğer dikkat çeken kehaneti ise Avrupa’nın ekonomik çöküşü oldu.

Öte yandan, Donald Trump’ın gizemli bir hastalığa yakalanacağını, bu hastalık sonrası Trump’ın beyin travması geçireceğini ve kulaklarının duymayacağını söyledi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum