İşte Ramazanda kilo aldırmayan o yiyecekler…

İşte Ramazanda kilo aldırmayan o yiyecekler…

Ramazanda kilo almak istemiyorum diyenler bu haberi kaçırmayın! İftarda ve sahurda bu yiyecekleri tüketin, hem formda hem de sağlıklı kalın. İşte kilo aldırmayan o yiyecekler;

Ramazan ayında sahurda ve iftarda kilo aldırmayan yiyecekleri haberimizde sizler için hazırladık. Dümdüz bir karna sahip olmak istiyorsanız bu yiyecekleri hemen not alın.

Geç vakit yemek tüketmeyi doğru bulmayan beslenme uzmanlarının ve diyetislerin aksine gece yiyerek zayıflayacağınız aynı zamanda da faydalarından yararlanacağınız yiyecekleri sizler için hazırladık.

İşte Ramazanda kilo aldırmayan yiyecekler;

domates-siyaset-cafe.jpg

DOMATES

Domates, bir antioksidan deposudur. Bu nedenle kilo vermede yardımcı olur. Aynı zamanda iltihaplanma ve sıvı tutulması ile mücadele eder. Domatesi bir miktar protein ile tükettiğimizde sağlıklı bir akşam yemeği kaçınılmazdır.

 

karpuz-siyaset-cafe.jpg

KARPUZ

İçi lif ve su ile dolu olan karpuz önemli bir besin kaynağıdır. Vücudun sindirim sistemiyle yakından ilgili olan bu besin aynı zamanda iltihaplanma ile mücadele etmektedir. C vitamininden zengin olan karpuz, vücudunuzda fazla miktarda bulunan sıvıların giderilmesi için gerekli olan bir mineraldir.

 

kuskonmaz-siyaset-cafe.jpg

KUŞKONMAZ

Yabani ya da beyaz kuşkonmaz olması fark etmez. İstediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Sağlığınız için son derece faydalı olan kuşkonmaz da A, B, C, E vitaminleri bulunmaktadır. Aynı zamanda çinko ve potasyumdan zengin bir mineraldir.

 

enginar-siyaset-cafe.jpg

ENGİNAR

Karaciğer dostu enginar, sağlığınız için son derece önemli bir besindir. Akşam yemeği için mükemmel bir seçenek olacaktır. Gece boyunca vücudunuza detoks etkisi yapar.

 

sizma-zeytinyagi-siyaset-cafe.jpg

SIZMA ZEYTİNYAĞI

Sızma zeytinyağında bulunan oleik asit özellikle karın bölgesindeki yağların parçalanmasına yardımcı olur. Yatmadan önce bir kaşık zeytinyağı ile karın bölgesindeki yağları eritebilirsiniz.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.