İşte şok ses kaydı Mansur Yavaş adına yapılan aramalar ortaya çıktı

İşte şok ses kaydı Mansur Yavaş adına yapılan aramalar ortaya çıktı

Mansur Yavaş’ın sahte senet tahsilatı olayı derinleşiyor. Ortaya çıkan yeni ses kaydında telefon edenin Mansur Yavaş adına aradıklarını ve konu anlatıldıktan sonra tehdit ve taciz anlatımları yer alıyor.

Bugün Mansur Yavaş’ın karıştığı sahte senetle ilgili şok gelişmeler yaşanıyor. Önce Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik Mansur Yavaş’ın bu kadar ağır iddalar ve belgeler ortaya çıkmasına rağmen adaylığını sürdürüp sürdürmeyeceği konusunda ne CHP’den nede Mansur Yavaş’tan bir açıklama gelmediğini söyledi.

Ardından Mansur Yavaş hakkında, 600 bin dolarlık senedin tahsili için ihtilafa düştüğü iş insanı Necmettin Kesgin'in şikayeti üzerine iddianame düzenlendi.

Ve günün Mansur Yavaş bombası olan ses kayıtları ortaya çıktı.

Ses kayıtlarında bazı kişilerin Mansur Yavaş adına aradıklarını söyleyip tehdit ve taciz ettikleri anlaşılıyor. Arayan kişi konu ile ilgili evrak, para ve kayıtlar hakkında konuşmaları içeren ses kaydı ne zaman ve nerede kaydedildiği tespit edilemedi.  

Birinci ses kaydında geçen diyaloglar;

- Aloo

- Efendim

- Başkan senden davacı oldu

- Bununla ilgili olarak görüşelim seninle olur mu?

- Başkan dediğin kişi Mansur Yavaş’tan mı bahsediyorsun?

- Sen şimdi vekalet şeyini vermiyor musun yani?

- Başkan dediğin kim bana söyler misin? Başkanım başkanım diyorsun. Hangi, başkanın?

- Ankara başkanı gardaş,

-  Haa, Mansur Yavaş adına arıyorsun öyle mi sen?

İkinci ses kaydında iki kişinin beraber görüşmesi ile birlikte bir kişinin Mansur Yavaş’ı telefonla arayıp konuşmalar yer alıyor.

İkinci ses kaydında geçen diyaloglar;

-Başkan nerelerdesin? Sapça’da.

-Şimdi bak başkan. Sendeki belgelerin tümünü bana teslim edeceksin. Dövizi de getirmiş. Onu teslim alacağım. Şeyler bende kalacak.

-İstersen büroya getirisin. Büro açık değil mi?

-Bak şimdi. Şeyle ilgili ses, kaset, görüntü. Tamamını getirsin bana tamam mı? O iki belge de gelsin. Ya ver onları da bende duracak. Tamam tamam oldu görüşürüz.

-Mansur abi benim görüntülerimi servis etmişler. O görüntüleri kim servis etmiş. Bir de görüntüleri istiyorum ben. Anladın mı demek istediği mi?

- Görüntüleri şimdi vermez. Gerçi bu delikanlılığa sığmaz dedi amma. Ben kimden aldığını öğreneyim şimdi.

İşte Mansur Yavaş adına konuşmaları içeren ses kaydı;

MANSUR YAVAŞ’IN SAHTE SENET OLAYINDA TEHDİT VE TACİZ MESAJLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

İddianamede, Mansur Yavaş'ın Necmettin Kesgin'e şu şekilde çok sayıda mesaj gönderdiği aktarıldı: "İş büyüyor ", "Vakit yok anlasana, cumartesi pazar bu iş sonuçlanmalı. Pazartesi çok geç olabilir...", " Hala ödemiyorsun borcunu", "bu iş çok uzadı, bu hafta bitmesi gerekiyor ", "Gün ver, cevap vermezsen kodese hazırlık yap, sahtekar kafan mı basmıyor ", "Duyduğuma göre seni bu hafta öpeceklermiş, öyle duydum çok sevindim", "Ben icraya veriyorum, bugün, git oraya yatır borcunu, gözüme de gözükme, belanı da başkasından bul ", "Harç parası yetişmedi, yarına kaldı. Üstüne vekâlet ücreti binecek, faiz vs. yarın öderim dersen mesaj yaz, yazmazsan ödemiyorum demektir. Sonuçlarına katlanacaksın ", "Annen ne diyecek eve haciz gelince, ya nişanlının yüzüne nasıl bakacaksın", "Hayatın kayıyor sahtekar."

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.