İşte "tamam" cephesi: Tek hedefleri Erdoğan!

İşte "tamam" cephesi: Tek hedefleri Erdoğan!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ancak, milletimiz tamam derse giderim” açıklaması HDP’den PKK ve FETÖ’ye, CHP’den Saadet Partisi ve İYİ Parti’ye kadar tüm muhalefeti “tamam”da birleştirdi.

Kendisini belediye başkanlığına, AK Parti Genel Başkanlığı’na, Başbakanlık ve Cumhurbakanlığı’na milletin getirdiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şayet bir gün milletimiz ‘tamam’ derse ancak o zaman bir kenara çekiliriz. İnşallah 24 Haziran’da, milletimizle birlikte yıkım ekibine hak ettiği dersi bir kez daha vereceğimize inanıyorum” dedi.

Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından Türkiye ve dünya genelinde Erdoğan’a yönelik “tamam” kampanyası başlatıldı. Twitter’da “tamam” başlıklı 2 milyonun üzerinde twit atıldı.

Sosyal medyada yaşanan “tamam” fırtınası Erdoğan’a karşı olan tüm muhalefeti de birleştirdi. HDP’den FETÖ’ye CHP’den İYİ Parti’ye kadar tek hedefleri Erdoğan’ı indirmek olan muhalefet “tamam” çılgınlığına kapıldı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş, HDP ve FETÖ’cü Akın İpek’in “tamam” twitleri.

tamam.jpg

Hakan Sönmez   siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum