İşte “ÜLKÜCÜ” diye tanıtılan Kavuncu’nun “Kürtçülük” yaptığı video

İşte “ÜLKÜCÜ” diye tanıtılan Kavuncu’nun “Kürtçülük” yaptığı video

Kurulduğundan beri FETÖ ile ilişkisi sorgulanan İYİ Parti’nin İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun “Ülkücü” olduğunu ve FETÖ ile mücadele ettiğini iddia ettiği amcasının şok konuşması ortaya çıktı.

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ ile ilişkisini ilk defa yazarımız Celal Eren Çelik ifşa etti. Çelik’in 2 yıl önce yazdığı yazıyı kaynak göstererek “İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu FETÖ’cüdür” diye canlı yayında açıklayan İstanbul milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ise partiden ihraç edildi.

Özdağ’ın açıklamalarından sonra kendini aklama telaşına düşen ve televizyonlarda nasıl bir “Ülkücü” olduğunu kanıtlamaya çalışan Buğra Kavuncu, ailesindeki FETö’cülere yönelik suçlamalara cevap vermek yerine amcasını övdü.

Buğra Kavuncu, amcası Burhan Kavuncu’yu, “İslami çizgisi keskin olan eski Ülkücü diye” överek referans gösteriyor ve amcasının FETÖ ile mücadele ettiğini iddia ediyor.

Ancak, Burhan Kavuncu’nun ortaya çıkan videosunda, Kürtçülük yaptığı görülüyor.

Kavuncu, FETÖ ile iş birliği yaparak Türkiye’ye savaş açan PKK’nın söylemi ile konuşarak şunları söylüyor:

“Benim tercihim rejim karşıtı Kürt halkının değerlerini savunmak yönünde olmuştur.”

(Burada Kavuncu’nun, rejim dediği Türkiye Cumhuriyeti’dir.)

Kavuncu, “ilk defa Kürdistan kelimesini kullandık” diye övünerek konuşuyor.

KÜRT SORUNU

Hatırlatmak isteriz ki, Türkiye’de Kürt sorunu diye ortaya çıkanların, ABD-FETÖ-PKK ve Ulusal çetelerin taşeronluğunu yaptığı ispatlanmıştır.

Türkiye’nin bir bölümünü parçalayıp, Kürdistan adı altında Ermeni Devleti kurmak hayli ile kurulan terör örgütleri küresel çetelerin emrindedir. Yüzyıllardır birlikte yaşadığımız Kürtler ile hiçbir sorunu olamayan bu milletin birliğini ve vatanını parçalamak için ortaya atılan Kürt sorunu söylemi aslında bir PKK sorunudur. Nitekim, Kürtleri katledenlerin de PKK’lılar olduğu ve PKK yöneticilerinin çoğunluğunun da Ermeni kökenli olduğu bilinmektedir.

 

İşte PKK’nın dili ile konuşan Burhan Kavuncunu o sözleri:

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum