İşte yerel seçimi kaybeden astrologlar

İşte yerel seçimi kaybeden astrologlar

31 Mart seçiminden önce çeşitli öngörülerde bulunan astrologların hangisinin seçim tahmini tuttu? Hangisinin tutmadı? İşte astrologların yerel seçim karnesi;

31 Mart'ta Türkiye Yerel Seçim için sandık başına gitti. 48 milyon seçmenin sandık başına gittiği seçimde CHP Türkiye genelinde 1. parti oldu. Seçimden önce çeşitli öngörülerde bulunan astrologlarda akıllara geldi. Peki yerel seçimlerde hangi astrologlar kaybetti?

Astrolog Dinçer Güner, 20 Şubat'ta katıldığı bir programda 31 Mart Yerel Seçimleri'nde İstanbul'u Murat Kurum'un kazanacağını işaret etmişti. Güner, "Murat Kurum'un haritasında seçim günü bolluk, bereket görünüyor." demiş, Ekrem İmamoğlu'nun bu süreçte çok zorlanacağının altını çizerek "Çok baş başa gidecek bir seçim bizi bekliyor." ifadelerini kullanmıştı. Ekrem İmamoğlu yüzde 51 oy alarak İstanbul'u tekrar kazandı.

Astrolog Nuray Sayarı da yerel seçimlere dair astroloji tahminlerinde bulunmuştu. Sayarı, İstanbul'da radikal bir değişim yaşanacağını ifade ederek "Seçimi CHP'den Ekrem İmamoğlu kaybedecek ve AK Parti adayı Murat Kurum kazanacak. Bursa'da ise AK Parti'nin adayı Ali Nur Aktaş kazanacak" demişti. Bursa'yı yüzde 10'luk bir oy farkıyla CHP kazandı.

Astrolog Anıl Can da İstanbul'da oy oranları için "Ekrem İmamoğlu'nun yıldız haritasını Murat Kurum ile karşılaştırdığımda çok yakınlar." demişti.

Astrolog Didem Şarman da astrolojiye göre 31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti'nin İstanbul'u alacağını söylemişti.

Astrolog Melda Parlak'ta konuk olduğu bir programda İstanbul seçimlerine dair, "Ekrem Bey’in 1 puanla alma olasılığının olduğunu düşünüyorum. Başa baş bir mücadele olacak. Farklar birer puanla gidip gelecek gibi görünüyor." demişti.

Astrolog Öner Döşer de 28 Aralık 2023 tarihli demecinde Yerel Seçimlerde İstanbul’a dair, “İstanbul seçimlerinde kimin aday olduğunu henüz bilmemekle beraber mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun zorlu bir Satürn etkisi aldığını görüyoruz. İşi kolay olmayacak görünüyor.” demişti.

Astrolog Hilal Saraç'ta Yerel Seçimde İstanbul'un ilçelerine dair AK Parti'nin yüzde 40'lık bir kayıp yaşayacağını öngörmüştü. Saraç'ın tahmini doğru çıktı. CHP 26 ilçe aldı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.