İstifa etmişti! AK Parti'de Mahir Ünal'a yeni görev

İstifa etmişti! AK Parti'de Mahir Ünal'a yeni görev

"21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu" toplantısında Mahir Ünal’a moderatör olarak görev verildi.

Ak Parti’nin iktidara gelişinin 20. yılı dolayısıyla 4-5 Kasım'da İstanbul'da "21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu" düzenlenmeye başladı.

Açılış konuşmasını AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yaptı. Forumda Mahir Ünal’a ise moderatör olarak görev verildi.

“Değişen Siyasi Liderlik: Yerel ve Küresel Sorunlar” başlıklı panelde moderatörlük yapacak Ünal’ın toplantısında İtalya Uluslararası Politika Araştırmaları Merkezi (CeSPI) Türkiye Uzmanı Dr. Valeria Giannotta, Afganistan Parlamentosu Eski Meclis Sözcüsü Fawzia Koofi, Belgrad Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesinden Prof. Dr. Radmila Nakarada, Aktivist, Sağlık Eşitsizlikleri Program Müdürü Salma Yaqoob, Başbakan Eski Yardımcısı, Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan ve Somali Planlama ve Uluslararası İşbirliği Eski Bakanı Abdi Aynte konuşmacı olarak yer alacak.

Ak Parti MKYK Üyesi Ayşe Böhürler'in koordinatörlüğünde gerçekleşecek forumda ABD, Almanya, Azerbaycan, Fransa, İngiltere, Güney Afrika, Gürcistan, İtalya, Katar, Lübnan, Moritanya, Norveç, Pakistan, Rusya, Singapur, Sırbistan, Ukrayna ve Ürdün'ün aralarında bulunduğu ülkelerden konuşmacılar yer alacak.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.