İstifası kabul edilmeyen Soylu'dan Bahçeli'ye teşekkür

İstifası kabul edilmeyen Soylu'dan Bahçeli'ye teşekkür

Dün akşam saatlerinde istifa ettiğini duyuran ancak istifası kabul edilmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine Twitter'da çağrıda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi arayarak teşekkürlerini iletti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dün akşam saatlerinde istifa ettiği haberi gündeme düşmüş bunun üzerine MHP Lideri attığı tweette “Sayın Süleyman Soylu azimli, inançlı, dirayetli ve mücadeleci kişiliğiyle Türkiye'nin en hassas döneminde üstlendiği bakanlık görevini başarıyla yerine getirmiştir. Bizim temennimiz bu görevine kararlılıkla devamından yanadır.” ifadelerini kullanmıştı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Milliyet'te yer alan habere göre: Bugün MHP Lideri'ni arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun telefon görüşmesinde Devlet Bahçeli'ye, hem nezaketi hem de ülkemizin zor süreçlerden geçtiği her dönemde olduğu gibi dün akşam da kendisine yönelik devlet sorumluluğuna vurgu yapan çağrısı için teşekkür ettiği; MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de cevaben, devam kararından duyduğu memnuniyeti ve desteklerini ifade ettiği öğrenildi.

BAHÇELİ'NİN MESAJI KALBİME DOKUNDU

Öte yandan Soylu, A Haber'e yaptığı açıklamada "Cuma gecesi yaşananlara kayıtsız kalmak bigane sorumsuzluk olurdu." dedi.

İçişleri Bakanı, bu süreçte şehit çocuklarının mesajlarının kendisini derinden etkilediğini söyledi. Soylu, "Şehit çocuklarının 'Bizi bir kez daha babasız bırakma' şeklindeki mesajları kalbime dokundu. Milletimizin iyi niyetten şüphesi olmaması beni çok etkiledi." ifadelerini kullandı.

 

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.