İttifak görüşmesi bitti! Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

İttifak görüşmesi bitti! Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kılıçdaroğlu arasında saat 20’de başlayan görüşme sona erdi. İkili basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı.

31 Mart yerel seçimleri öncesi İYİ Parti Lideri Akşener ile CHP Genel Başkanı arasında ittifak görüşmesi yapıldı. Genel Başkanlar kritik görüşmenin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

İYİ Parti ile CHP arasında kopma noktasına gelen ittifak görüşmelerinde bu akşam sıcak gelişmeler yaşandı ve uzlaşı sağlandı.

CHP ve İYİ Parti anlaştı! İşte CHP’ye bırakılan büyükşehirler

Bugün iki partinin temsilcileri bir araya gelmiş ve ittifaka, adaylara, illere ilişkin önemli bir görüşme gerçekleştirmişti. İttifak görüşmeleri Akşener ile Kılıçdaroğlu’nun bir araya gelmesiyle tamamlandı.

CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimlerde ittifak yapma konusunda anlaşma sağlandı.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, ittifak için yoğun bir çaba harcadıklarını, gündemlerinde daima Türkiye ve demokrasi olduğunu, kişisel angajmanlara girmeden yollarına devam ettiklerini, verimli bir görüşme yaptıklarını ifade etti.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerin Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “İnşallah baharda güzel bir bahar yaşayacağız, güzel şeyler olacak. Genel Başkan Akşener’e teşekkür ediyorum” dedi.

CHP büyükşehir adayını geri çekti

AKŞENER: GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLDU

Kılıçdaroğlu’nun ardından konuşan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, iyi bir başlangıç yaptıklarını, güzel bir çalışma olduğunu açıkladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.