İttifakta kriz tırmanıyor! MHP'den AKP'ye şok gönderme

İttifakta kriz tırmanıyor! MHP'den AKP'ye şok gönderme

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi arasında yaşanan af krizi tırmanarak devam ediyor. işte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 24 Haziran seçimlerinden bu yana dile getirdi Af konusunda tartışmalar sürüyor. Bu kapsamda MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından cevap verdi.

MHP'li Fethi Yıldız af konusunda verdikleri mücadeleyi görmezden gelenlerin iyi niyetli olmadığını ifade etti.

İşte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yardımcısı Feti Yıldız'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

Seçim sonuna kalır dedikleri şey Adalet Bakanlığının yaptığı infaz düzenlemesidir herhalde, Bizim teklifimiz Adalet komisyonunda. Görüşülmesi için verdiğimiz mücadeleyi görmezden gelenler bilinizki iyi niyetli değildir.

31723.JPG

NUMAN KURTULMUŞ NE DEMİŞTİ?

Ak Parti’nin önde gelen isimlerinden Numan Kurtulmuş katıldığı bir programda affa ilişkin açıklamalarda bulunmuş ve yerel seçimden önce somut bir adımın atılamayacağını ifade etmişti. Aynı zamanda Kurtulmuş, Adalet Bakanlığı’nın affa ilişkin çalışmalar yürüttüğünü de belirtmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.