İYİ Parti adayı CHP'ye rest çekti 'Atatürk gelse oy vermez'

İYİ Parti adayı CHP'ye rest çekti 'Atatürk gelse oy vermez'

Yerel seçimlere CHP ile işbirliği yaparak giren İyi Parti, ittifak dışında kalan merkezlerde adaylarını göstermeye devam ediyor.

CHP ve İyi Parti, İstanbul’un 39 ilçesini paylaşmıştı. İki parti, aralarında Bakırköy, Beşiktaş, Beykoz, Ümraniye’nin de bulunduğu 10 ilçede ise kendi adaylarıyla yarışma kararı almıştı.

Bakırköy, CHP ile İyi Parti arasında tartışma yarattı. İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda yapılan tanıtım toplantısında konuşan Ateş Ünal Erzen, CHP’nin adayı Bülent Kerimoğlu’na sert sözlerle yüklendi.

Kerimoğlu’nun Esenyurt’tan geldiğini, Bakırköy’ü bilmediğini söyleyen Erzen, kendi döneminde yapılan işlerin yıkıldığını, ücretsiz kreş ve yurtlarının ücretli hale getirildiğini, sağlık hizmetlerinin bitirildiğini ileri sürdü.

CHP’li eski belediye meclis üyelerinin de yer aldığı toplantıda Bakırköy seçmeninin CHP’li olmadığını, partiye değil adaya oy verdiğini vurgulayan Erzen, “Mustafa Kemal Atatürk gelse bu Bakırköy Belediyesi’ne oy vermez” dedi.

“Oyları bölmeyin AKP, gelmesin” denileceğini bildiğini belirten Erzen, “Oyları biz değil onlar bölecek” ifadelerini kullandı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun Belediye Meclisi’nde İyi Parti için “İyi Parti otoparklarda çürüyen bir çetedir” dediğini açıklayan Erzen, “Allah’tan Bakırköy’de ittifak yapmadık” diye konuştu.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.