İYİ Parti Altındağ ilçe kongresinde kavga: Yaralılar var

İYİ Parti Altındağ ilçe kongresinde kavga: Yaralılar var

İYİ Parti Altındağ İlçe Başkanlığı'nın 3'üncü Olağan Kongresi'nde kavga çıktı. Çıkan kavga sonucunda parti üyesi Ümit Altun, darbedilerek yaralandı.

İYİ Parti Altındağ İlçe Başkanlığı’nın 3’üncü Olağan Kongresi, dün 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongrede 2 grup arasında kavga çıktı.

Çıkan arbedede partililerden Ümit Altun arasında husumet bulunan kişiler tarafından darbedildi.

 

BAYGINLIK GEÇİRDİ


Baygınlık geçirerek yere yığılan Altun, 2 kişinin kucağında salondan çıkarıldı. Altun’un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

 

PARTİLİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE MEYDAN DAYAĞI


Ankara Altındağ’da gerçekleşen İYİ Parti Altındağ İlçe Başkanlığı kongresinde demokrasi yerini tekme ve tokada bıraktı. İYİ Parti Altındağ İlçe sekreteri Alper Sivri tarafından odada darp edildiği için polis merkezine sağlık raporu ile başvuran Ümit Altun, bu sefer partililerin gözü önünde dayak yedi.

İYİ Parti Altındağ İlçe Başkanı Remzi Sağlam ve sekreter Alper Silvri, partililerin önünde Ümit Altun’a saldırdı. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu görüntülerde partililer kavgayı ayırmak için mücadele ettikleri görüldü.

Altun, kendisine uygulanan şiddete daha fazla dayanamayarak bayıldığı ve bir partilinin kucağında salondan çıkarıldığı görüldü. Altun’un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.