İYİ Parti ARGE Koordinatörü istifa etti! Cihan Paçacı'ya yüklendi

İYİ Parti ARGE Koordinatörü istifa etti! Cihan Paçacı'ya yüklendi

12 Ağustos'ta yapılan olağanüstü genel kuruldan sonra İYİ Parti Genel Sekreter'i olan Cihan Paçacı'ya tepkilerin sonu gelmiyor. İYİ Parti AR-GE Başkanı Fikret Artan, çok sert bir açıklamayla partiden istifa etti .

İYİ Parti'nin 12 Ağustos'ta yapılan olağanüstü genel kurulundan sonra başkanlık divanına atanan ve partinin genel sekreteri yapılan Cihan Paçacı'ya tepkiler giderek büyüyor.

2011 seçimleri arefesinde FETÖ'cuların sekreteriyle ilişki görüntülerini kamuoyuna izlettireceklerini açıklamasından sonra MHP'deki genel sekreterlik görevinden ve milletvekilliği adaylığından istifa etmek zorunda kalan Paçacı, geçen sürede aktif siyasete ara verdi.

İYİ Parti'nin kurulmasıyla aktif siyasete yeniden dönen Cihan Paçacı, özellikle DYP kökenli isimlerin partiye kazandırılmasında koordinasyon görevi üstlendi. İYİ Parti'nin son kongresinin ardından partinin iki numarası olan Paçacı'ya bir tepki de AR-GE Koordinatörü Fikret Artan'dan geldi.

Artan, "Zina kasetinden koltuğunu terk eden bir düşkünün, mensubu olduğum partide büyük bir teveccühe mazhar olmasını kaldıramadığım için, AR-GE Genel Koordinatörlüğü görevimden ve parti üyeliğinden eşimle birlikte almış olduğumuz karar gereği istifa ediyoruz" dedi.

İŞTE FİKRET ARTAN'IN İSTİFA BİLDİRİSİ

Değerli Arkadaşlarım, Her ne kadar adıma ve liyakatıma uygun olarak İYİ fikirler üretmek üzere AR-GE Kurucu Başkanı ve Genel Koordinatörü olarak atanmış olsam da, soyadımın dedem eğitmen Emirarslan'ın özenle seçerek belirlediği AR ve TAN kelimelerinden oluşan "Temiz-Namuslu" anlamı müvacehesinde, 55 yıllık ömrümde de toplu iğne başı kadar bile ailemi-sülalemi utandıracak en küçük bir leke olmamasını da göze alarak; zina kasetinden koltuğunu terkeden bir DÜŞKÜN'ün, mensubu olduğum partide büyük bir teveccühe mazhar olmasını kaldıramadığım için, AR-GE Genel Koordinatörlüğü görevimden ve parti üyeliğinden eşimle birlikte almış olduğumuz karar gereği İSTİFA ediyoruz. Ankara dışında olmam sebebiyle geniş açıklamayı ve resmi işlemleri bayramdan sonra tamamlayacağım. Bu esnada çalışma gruplarında kalbini kırdığım herhangi bir arkadaşım varsa iş ciddiyetinden olduğunu ifade eder, haklarını helal etmelerini diler, Saygılarımı sunarım.'

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.