İYİ Parti gençliği “Gökçeklere” emanet!

İYİ Parti gençliği “Gökçeklere” emanet!

Yerini beğenmediği için milletvekilliği adaylığından istifa eden ve Akşener tarafından Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’ndan alınan Osman Ertürk Özel’in yerine Gökçeklere yakınlığıyla Gökhan Beker’in kardeşi Oğuzhan Beker getirildi.

İYİ Parti İzmir milletvekili adayı olan ve listede birinci bölge 5'inci sırada yer alan Gençlik Kolları Kurucu Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, önce adaylıktan istifa etmişti.

AKŞENER GÖREVDEN ALINCA İSTİFA ETMİŞTİ

Osman Ertürk Özel, Genel Başkanlık görevini bıraktığını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Özel, "Türkiye'nin cesur iyilerinin, İYİ gençliğin ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener'in başarılı olması için azimle çalışmaya devam edeceğim. Bununla birlikte, gördüğüm lüzum üzerine Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" mesajını yayımlamıştı.

Osman Ertürk Özel’in istifasının ardından Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevine İYİ Parti Ankara 3. sıra adayı Gökhan Beker’in kardeşi Oğuzhan Beker getirildi.

iyi.jpg

“HİÇ BİR SİYASİ ALT YAPISI YOK”

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, yazısında Oğuzhan Beker’in İYİ Parti’de tartışma yarattığının işaretini “1996 doğumlu Beker’in hiç bir siyasi altyapısının olmadığı belirtiliyor” sözleriyle vermişti.

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Oğuzhan Beker’in Gökçeklere yakın bir isim olduğu iddia edildi.

OSMAN GÖKÇEK İLE ÇOK YAKINLAR

Sosyal medyada Oğuzhan Beker’in Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’le birlikte yer aldığı fotoğrafı yayımlandı.

İşte o fotoğraf:

iyi1-004.jpg

ERDOĞAN’A DESTEK VERMİŞ

Ankara Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi de olan Oğuzhan Beker’in geçen yıl Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “istihdam seferberliği”ne destek vermesi de dikkat çekti.

İşte o haber:

iyi2-004.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.