İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu mahkemeye gitmekten korkuyor

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu mahkemeye gitmekten korkuyor

CIA Türkiye şefi ve FETÖ üyeliğinden tutuklu Enver Altaylı’nın yeğeni olan İYİ Parti’nin İstanbul İl başkanı Buğra Kavuncu hakkındaki iddialar için mahkeme yerine gazeteci Celal Eren Çelik’e uzlaşma teklif etti.

MHP’yi FETÖ’nün talimatı ile ele geçirmek istediği bizzat MHP yöneticileri tarafından açıklanan Meral Akşener, bu operasyondan ötürü MHP’den ihraç edilmiş ve İYİ Parti’yi kurmuştu.

Akşener’in kurduğu partide görev alanlar ise uzun süre kamuoyunda gündem oldu. Bunlardan birisi de “Akşener’in prensi” diye tanınan Saltuk Buğra Kavuncu.

Buğra Kavuncu İYİ Parti’nin GİK üyeliğine seçilmesiyle birlikte, kim olduğu konusunda geniş bir araştırma yapan ve bunu sosyal medya hesabında paylaşan gazeteci Celal Eren Çelik çok çarpıcı detayları açıklamıştı.

Çelik, 2018 yılında paylaştığı “ÖZBEKİSTAN'DAN GELEN "PRENS": BUĞRA KAVUNCU” başlıklı flood’da, Kavuncu’nun gerçek kimliğini ortaya çıkarmıştı.

Celal Eren Çelik’in bu flood dizisi siyasetcafe’de de MHP’den BBP ve İYİ Parti’ye FETÖ, GLADYO, NATO düzleminde KİM BU KAVUNCULAR? Başlığı ile haber yapılmıştı.

 

KAVUNCU’DAN CELAL EREN ÇELİK’E SUÇ DUYURUSU

Bu gelişmelerden sonra Kavuncu, gazeteci Celal Eren Çelik hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu neticesinde konunun mahkemeye taşınması gündeme geldi. Ancak bu süreçte beklenmedik bir gelişme yaşandı.

 

KAVUNCU MAHKEMEYE GİTMEK İSTEMİYOR

Celal Eren Çelik’in bildirdiğine göre, Buğra Kavuncu avukatları aracılığıyla uzlaşmak istemiş. Hakkında birçok iddia bulunan kavuncu nedense bu iddiaları çürütmek yerine uzlaşmayı tercih ediyor.

Kavuncu’nun Celal Eren Çelik’in iddiaları karşısında önce suç duyurusunda bulunması, sonrasında uzlaşma istemesi, “iddiaların doğru olduğu” ve bunun mahkemede ispatlanacağı korkusundan kaynaklandığı fikrini akla getiriyor.

 

İşte Çelik’in uzlaşma teklifine verdiği yanıt

"Buğra Kavuncu tarafıma önce suç duyurusunda bulunmuştu şimdi avukatları vasıtası ile "Özür dilemem" halinde uzlaşmak istediklerini belirttiler.Kesinlikle reddettim ve konunun mahkemeye taşınmasını istediğimi,belgeler ile kayıtlara gerçekleri geçireceğimi avukata belirtim."

 

 

celal-eren-twet.JPG

 

İlgili haber: Buğra Kavuncu hakkındaki iddialar

bugra-kavuncu.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.