İYİ Parti Mansur Yavaş'ı örnek alacak

İYİ Parti Mansur Yavaş'ı örnek alacak

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. İYİ Parti’nin aday belirleme süreci ise devam ediyor. İşte ayrıntılar;

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’de yerel seçimler için aday ve ittifak stratejisi belirlendi.

İYİ Parti'de, “hiçbir siyasi partiyle ittifak yapılmayacağı” öne sürülürken, parti yönetimi “Halk ve hak için çalışacak aday” sloganıyla adaylarını belirleyecek.

CHP’nin 2014 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı olarak Mansur Yavaş’ı gösterdiği ve Yavaş’ın “toplumun her kesiminden oy aldığı” vurgulanırken, adayların “milliyetçi, muhafazakar, Atatürkçü” çizgide olacak adaylar olacağına da dikkat çekiliyor.

Ancak İYİ Parti, 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi adaylık ile ilgili kırmızı çizgisini de milliyetçilikten öte vatanseverlik üzerine kuracak. Meral Akşener 27 Ekim’de yerel seçim kampanyasını başlatacak.

İYİ Parti, “İYİLİK Kervanı” adı altında, genel idare kurulu üyeleri, milletvekilleri ve kurucular kurulu üyelerinden oluşan heyetler görevlendirerek, il il sahaya inmişti. Kervanın bugüne değin 56 il ziyaretini tamamlarken ikinci tur gezilerine ise kasım ayında başlayacağı ifade ediliyor. Heyetlerin saha çalışmaları da il il raporlanıyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.