İYİ Parti Mansur Yavaş'ı sildi! Koray Aydın'dan bomba açıklama

İYİ Parti Mansur Yavaş'ı sildi! Koray Aydın'dan bomba açıklama

Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilme şansı her geçen gün azalıyor. Akşener, Yavaş ile hiç görüşmezken, Koray Aydın, "Ankara'da alternatif çok" dedi.

Ankara'daki seçimleri etkileyebilecek bir isim olduğu düşünülen Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'den adaylık ihtimali her geçen gün azalmaya başladı. Partiyi kurduktan sonra Mansur Yavaş'la hiç görüşmeyen, geçen hafta konuşması için grup başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu'nu gönderen Akşener, mikrofonlar önünde "Çok isterim" demesine rağmen somut bir adım atmadı.

BİR KİŞİYE BAĞIMLILIK HİSSETMİYORUZ

CHP ile "ittifak" görüşmelerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da bugün yaptığı açıklamada, Mansur Yavaş sorusuna soğuk ifadelere cevap verdi.

Mansur Yavaş'ın adaylığı konusunda bir değerlendirme yapılıp yapılmadığı sorusuna Koray Aydın, "Ortada daha fol yok, yumurta yok. İsimler üzerinden bir şey söylemek doğru olmaz. Ankara'da alternatif çok. Bir kişiye bağımlılık biz hissetmiyoruz. Onu sizler de görüyoruz. O konuda eğer bir şey yapılacaksa onun isimlendirmesi sonra olur" karşılığını verdi.

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ İSİMLERİ BELİRLEMİŞ

Aydın, ittifak çerçevesinde aday isimlerine yönelik soruyu ise "İsimlere gerek yok. Çünkü her partinin bir portföyü de var. İsimler bir günde oluşan, topluma lanse edilecek durumda değil. Her partinin aylardan beri süren çalışmaları var. Üretilmiş isimleri var. Portföylerde oldukça yeni isimler de var. Ne olacağına karar verilirse içini doldurmak çok zor olmaz" şeklinde cevapladı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.