'İYİ Parti Millet İttifakı'ndan ayrılıyor, Cumhur İttifakı'na geçiyor' iddiası

'İYİ Parti Millet İttifakı'ndan ayrılıyor, Cumhur İttifakı'na geçiyor' iddiası

Gazeteci Levent Bulut sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda İYİ Parti'nin Millet İttifakı'ndan ayrılacağını, Cumhur İttifakı'na geçeceğini iddia etti.

Gazeteci Levent Bulut sosyal medya hesabı Twitter'dan çarpıcı iddialar da bulundu.

İYİ Parti’nin millet ittifakından ayrılmasının AK Parti için elzem olduğunu savunan Bulut, "Hatta bu durumu Erdoğan, "Millet ittifakın zayıflaması, parçalanması çok çok önemli." şeklinde açıkça ifade etmişti." dedi.

Erdoğan'ın tüm eleştirilerinin Bay Kemal diyerek CHP üzerine kurulu olduğuna dikkat çeken Bulut, "Peki İyi Parti neden önemli? Çünkü CHP'nin, HDP ile işbirliği yaptığı söylemlerinin İYİ Parti'den dolayı bir etkisi olmuyor. Zira Milliyetçi ülkücü bir hareketin içinden çıkanların kurduğu bir parti için; HDP ile işbirliği yapıyorlar iddiasına sokaktaki vatandaş itibar etmiyor." dedi.

 

İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI TEKLİFİ EDİLMİŞ

 

Parti içinde Koray Aydın rahatsızlığı yaşandığını belirten Bulut, Antalya İl Başkanlığı için Koray Aydın İle Meral Akşener'in tartıştığını öne sürdü.

Koray Aydın'ın Genel Başkanı seçen üst delegelerin kendine yakın isimler olması için çabaladığını söyleyen Bulut, Aydın'ın bu bağlamda Antalya'ya gideceğini söyledi.

Paylaşımlarının sonunda bomba bir iddia da buluna Bulut, Yavuz Ağıralioğlu'na İç İşleri Bakanlığı teklif edildiğinin konuşulduğunu belirtti.

 

 

siyasetcafe.com  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.