İYİ Parti resmen dağıldı: AKŞENER İSTİFA ETTİ

İYİ Parti resmen dağıldı: AKŞENER İSTİFA ETTİ

İYİ Parti’nin Sandıklı kampı tam bir curcunaya döndü. Akşener kendisine “madam” denilmesine itiraz edilmediği için dönmemek üzere istifa ettiğini açıkladı. Kendisi ikna edilmeye çalışılıyor.

Meral Akşener, Afyon çalıştayında istifa ettiğini duyurdu. Akşener, "Bir daha geri dönmemek üzere istifa ediyorum" dedi.

YENİÇAĞ YAZARINDAN SERT MESAJ
Aldığımız bilgiye göre Yeniçağ yazarı Adnan İslamoğullarının "1-Emanet verdik, sahip çıkmadın. 2- sır verdik ifşâ ettin. 3- yola çıktık, yarı yolda bıraktın... madam, sen seçim kaybetmedin, sana olan inanma duygusunu yok ettin..." twetindeki "Madam" kelimesine kızarak milletvekillerine tepki gösteren Akşener istifa etti.

adnan1-001.jpg

BANA MADAM DEDİLER

Akşener "Madam" kime denir diye tepki gösterip milletvekillerine kızdığı, Musavvat Dervişoğlu, Yavuz Ağıralioğlu, Lütfü Türkkan'a "Bana "Madam" diyen birine neden tepki göstermediniz" diyerek "Bende istifa ediyorum" diyerek salonu terk ediyor.

FATURAYI ÜLKÜCÜLERE KESTİ

Kürsüye çıkan Meral Akşener, kısa ve sert bir konuşma yaparak faturayı ülkücülere kesti.

Kendisiyle birlikte yol yürüyen insanlara bedel ödemekten bıktığını ve borcunu bitiremediğini söyleyen Akşener, seçimlerdeki başarısızlığı, milletvekilliği listelerindeki isabetsiz sıralamayı üzerine aldığını belirtti.

Meral Akşener, bütün bunların neticesi olarak bir daha dönmemek üzere istifa ettiğini söyledi.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANININ BURNU KIRILDI

İşte tam da bu anda ortalık karıştı. Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan'ın "P.çler..." diye bağırdığı duyuldu. O sırada bir çok partili Meral Akşener'in eline kapanarak, "İstifa etmeyin" diye gözyaşı döktü.

Salondan çıkarken yaşanan arbedede, gençlik kolları eski başkanı Osman Ertürk, Ankara eski il başkanı ve milletvekili adayı Mesut Özarslan'ın üzerine yürüdü, o sırada oluşan karambolde Osman Ertürk'ün burnu kırıldı.

AKŞENER FENALAŞTI

Olaylar karşısında fenalaşan Meral Akşener'e doktorlar müdahale etti...

İYİ Parti başkanlık divanı bu akşam çalıştayın yapıldığı otelde toplanarak yol haritası belirleyecek.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN AÇIKLAMA
Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Eray Çelebi'nin ulaştığı İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ istifa haberlerini yalanladı ve Meral Akşener'in kapanış konuşması yapacağını söyledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.