İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Aylin Anıl Arslan da İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Aylin Anıl Arslan da İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker'in istifasının ardından İYİ Parti'de günün ikinci istifa haberi de geldi. İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Aylin Anıl Arslan da partiden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, GİK üyesi Bahadır Erdem, eski milletvekili Durmuş Yılmaz, Kafkas Dernekleri Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Cahit Kale ve Hüseyin Şensoy İYİ Parti'den istifa ettiklerini duyurmuştu.

Bugün sabah saatlerinde İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker'de İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Beker'in istifasının ardından İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Aylin Anıl Arslan da partiden istifa ettiğini duyurdu.

 

YEREL SEÇİM KARARINI ELEŞTİRDİ

 

Arslan, İYİ Parti'nin yerel seçim kararını eleştirerek, "81 ilde işbirliği olmaksızın yerel seçimlere girilmesi kararının alınmasının başta ittifakla iktidara karşı kazanılmış büyükşehir belediyelerinin kaybedilmesi olmak üzere, ülkenin menfaati açısından bir çok olumsuz sonuçlar doğuracağı aşikardır. İYİ Parti tarafından alınan bu karar ve son dönemde yapılan açıklamaların belediye seçimlerinde de AK Parti ve Cumhur ittifakını destekler ve mevcut iktidarı güçlendirir nitelikte olması sebebiyle İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcılığı görevimden ve parti üyeliğimden istifa ediyorum" dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.