İYİ Parti suç duyurusunda bulundu

İYİ Parti suç duyurusunda bulundu

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi, Burcu Akarsu 'HDP-İYİ Parti-CHP ittifakına oy vermeyi düşünüyor musunuz?' diye soran araştırma şirketlerine suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi, Seçim Koordinasyonundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Burcu Akarsu sosyal medyadan araştırma şirketlerin vatandaşa karşı sorduğu sorulara tepki gösterip bununla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Seçim için anket yaptığını söyleyen firmaların vatandaşı aradığını dile getiren Burcu Akarsu, 'Telefon çalıyor. 'Araştırma şirketinden arıyorum. HDP-İYİ Parti-CHP ittifakına oy vermeyi düşünüyor musunuz?' diye soruyor. 'Böyle bir ittifak yok ki?' dediğinizde, 'Var efendim, var ki soruyoruz' diyorlar. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK

Numarayı geri aradığınızda ses kaydı çıkıyor. Ve tabi ki bir yere bağlanmıyorsunuz. İYİ Parti konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Elimizde birçok ses kaydı ve numara var. Artık ne yapacaklarını şaşırdılar... Pes diyorum, başka bir şey demiyorum!' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Muasavat Dervişoğlu da aynı konuya değindi. Dervişoğlu, Twitter’dan 'Bunu yaptıranların dini, imanı, şerefi ve haysiyeti yoktur' cevabı verdi.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.