İYİ Parti yeniden ülkücü olmaya karar verdi! MHP'Lİ YALÇIN'A FLAŞ CEVAP

İYİ Parti yeniden ülkücü olmaya karar verdi! MHP'Lİ YALÇIN'A FLAŞ CEVAP

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldığı açıklamalarına Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal'dan cevap geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan açıklamalarına İYİ Parti'den çok sert cevap geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Bal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bir gazetecinin af konusundaki sorusuna kısa ve öz bir şekilde yaptığı açıklama, yapılmak istenilenin ifşa olması nedeniyle, görülüyor ki Balgat polit bürosu rahatsız olmuş. Ağzının bozukluğu herkesçe malum ve saldırdığı kişilerin cevap verildiğinde üzerlerine sıçramasından çekindiği malum kişi Semih Yalçın’ın açıklaması, tamamen çelişki, hezeyan ve panik halini yansıtmaktadır. Aslında bu açıklamasına cevap vermeye değer bulmasam da sorduğunuz için cevaplıyorum.

Hemen kendilerine bir ayna alıp yüzlerine bakmalarını tavsiye ediyorum. Yürüttükleri kaypak politikalar, ilkelerinden ve ülkülerinden vazgeçmeleri yüzünden İYİ Parti doğmuştur. İyi ki de doğmuştur. Ülkemizin ve Milletimizin tek umudu İYİ partidir.

'ÜLKÜCÜ HAREKETİN TÜM DEĞER VE FİKİRLERİ'

Ülkemizin bugün yaşadığı tüm sıkıntıların sebebi olan İktidar partisi ve onların koltuk değneği olan bu Zat-ı Muhteremlerin dün söyledikleri ve yaptıklarıyla bugün yaptıkları ve söylemleri değerlendirildiğinde, kendi ifadeleriyle kaypaklık, ilkesizlik, kemiksizlik ve omurgasızlığın tüm örneklerini bir arada görmek mümkündür.

Siyasi manevradan bahsediyor bu Zat. Geçmiş yıllarda hiç görülmemiş şekilde bu kişilerin yönetiminde ülkücü hareketin tüm değer ve fikri temelleri yerle bir edilerek, ülkücü hareketin asla kabul etmeyeceği kararlar dayatılmıştır.

İYİ Parti olarak bizim siyasi duruşumuz net ve açıktır. Biz milletimiz ve ülkemizin a-li menfaatinden yanayız.Biz demokratik parlamenter sistemden yanayız! Ülkeyi Balgat yönetiminin bilfiil icratiyle getirdiği ucube tek adam sisteminden kurtarmaya kararlıyız. Biz, hak, hukuk ve adaletten yanayız.

'İKTİDAR PARTİSİNİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPMAK...'

Biz, ülke bekası deyip, beka meselesini yaratan bu zihniyete yancılık yaparak, koltuklarının bekasını sağlama alanlar gibi değil, her şeyi göze alıp gerçekten ülkenin geleceğini kurtarmak için yola çıkanlarız. En son örneği, beka diye diye destekleyip iktidar yaptıkları büyük ortak, bütün kurumlarımızın başına MCKinsey diye İMF’nin bir başka versiyonunu getirdi. Balgat olarak bu karara destek verdiler mi? Bunu açıklasınlar.

Ülkücü gelenekten gelen biri olarak şahsım adına söylemek isterim ki, bu süreçte iktidarın gücünü arkalarına aldıklarını sanarak, Türk siyasi tarihinde hiç görülmemiş şekilde, köklü bir gelenekten gelen MHP’si adına iktidar partisinin sözcülüğünü yapmak, ülkücü hareket için bir züldür. Biat kültürünü hiçbir zaman benimsemeyen ülkücü hareket mensuplarının yüksek feraseti ve analiz yeteneğinin kimin ne olduğu ve ne söylediğini iyi takip ettiğini ve değerlendirdiğini de hatırlatmak isterim.'

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.