İYİ Parti yöneticisinin aşağıladığı gence çığ gibi destek İyi ki varsın Yusuf

İYİ Parti yöneticisinin aşağıladığı gence çığ gibi destek İyi ki varsın Yusuf

Pendik'te AK Parti'nin broşürünü dağıtan bir genç, İYİ Partili Mine Koraş'ın alaycı tavır ve provokatif hareketleriyle aşağıladığı gence karşı Cumhurbaşkanlığı ‘İyi ki varsın Yusuf’ video ile çığ gibi destek geldi.  

İYİ Partili Mine Koraş gence karşı aşağılama ve prokotif hareketleri üzerine vatandaşlar İYİ Partili kadına büyük tepki gösterirken haksız bir şekilde aşağılamaya maruz kalan Yusuf Özoğul’a ise büyük destek gelmişti.

Cumurbaşkanı Erdoğan’da katıldığı TV programında İYİ Partili kadına tekki göstererek gence sahip çıktı. Alaycı tavrına ve provokatif sorularına maruz kalan Yusuf Özoğul, TRT'nin Dolmabahçe'deki özel yayını öncesi Başkan Erdoğan ile bir araya geldi. Erdoğan, anneannesinin ölümü nedeniyle başsağlığı dilediği Yusuf'a "İyi ki varsın" dedi.

“İYİ Kİ VARSIN YUSUF”

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dijital paylaşım merkezi bir video hazırladı. Video da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Danışmanların da yer aldığı videoda çok sayıda destek geldi. Aşağılanmasına rağmen efendiliğini koruyarak olay yerinden ayrılan Yusuf Özoğul’a ‘İyi ki varsın Yusuf’ diyerek denilerek destek verildi. Video da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘İyi ki varsın Yusuf’ ve bir mitingde topluca söylenen ‘İyi ki varsın Yusuf’ sözleri ile sona eriyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi twitter hesabından paylaştığı o video;

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.