İYİ Parti'de A Takımı değişti! O isme görev verilmedi

İYİ Parti'de A Takımı değişti! O isme görev verilmedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkanlık Divanı'nda değişiklik yaptı.

İYİ Parti'den yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında gerçekleştirilen GİK toplantısında, Başkanlık Divanı'nda değişikliğe gitti.

Buna göre, Teşkilat Başkanı Koray Aydın, 'Siyasi İşler Başkanı' oldu. Partinin teşkilat ve gençlik politikaları başkanlıkları, doğrudan Akşener'e bağlandı.

 

İŞTE İYİ PARTİ'NİN YENİ A TAKIMI

 

Ayrıca Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı 'Kurumsal İlişkiler Başkanı', Eğitim Politikaları Başkanı Şenol Sunat 'Seçim İşleri Başkanı', Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın 'Milli Güvenlik Politikaları Başkanı', Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel ise 'Kadın Politikaları Başkanı' oldu. Yine Ayfer Yılmaz 'Toplumsal Politikalar Başkanlığı', Sevinç Atabay 'Eğitim Politikaları Başkanlığı', Rıdvan Uz ise 'Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı' görevine getirilip, divanda yer alan yeni isimler oldu.  

Genel Sekreter Uğur Poyraz 'Mali İşler Başkanı', Ümit Dikbayır 'Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı', Bahadır Erdem 'Uluslararası Politikalar Başkanı', Ahmet Kamil Erozan 'Orta Doğu Politikaları Başkanı', Salim Ensarioğlu 'Yerel Yönetimler Başkanı', Metin Ergun 'Ekonomi Politikaları Başkanı', Bilge Yılmaz 'Kalkınma Politikaları Başkanı', Ümit Özlale ve STK Başkanı Burak Akburak da divandaki yerlerini korudu.

 

YAVUZ AĞIRALİOĞLU BAŞKANLIK DİVANI'NA GİREMEDİ

 

Öte yandan yeni Başkanlık Divanı'na; eski Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu ve Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Nuri Okutan giremedi. Ayrıca Siyaset Akademisi Başkanlığı'nın Genel Başkanlık bünyesinde, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanlığı'nın ise 'Gençlik Politikaları Başkanlığı' altında yeniden yapılandırılmasına karar verildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.