İYİ Parti’de büyük şok: Bastım parayı aldım sırayı!

İYİ Parti’de büyük şok: Bastım parayı aldım sırayı!

İYİ Parti Antalya 3. Sıra Milletvekili adayı Dr. Tuba Vural Çokal hakkında ortalığı sallayacak şok iddialar partiyi ve siyaseti sallayacak.

Gazeteci Taner Şahin’in İYİ Parti Antalya 3. Sıra miletvekili Dr. Tuğba Vural Çokal hakkında çok tartışılacak bir iddia ortaya attı. Şahin’in iddiasına göre Çokal sosyal medyada “ben paramı verdim 3. Sırayı satın aldım” demiş. Tamer Şahin bu sözlerin ardından “İYİ Parti teşkilatını paraya mı sattı” diye çok çarpıcı bir soru soruyor.

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekili seçimlerinde İyi Parti’den Antalya 3. Sıra adayı olan Dr. Tuba Vural Çokal, Antalya kamuoyunda en fazla tartışılan aday olarak dikkat çekiyor.

tugba-001.jpg

Tartışmaların odağında yer alan Tuba Vural Çokal’ın Manavgat’ta sadece belirli bir zümre tarafından tanınan, bugüne kadar halkın içerisinde olmamış, Manavgat halkı tarafından bile tanınmayan bir kişi olduğu, seçim çalışmaları sırasında özellikle sanayi esnafı ve çiftçilerle ilgili verdiği pozların ve yapmacık hareketlerin kendisini komik durumlara düşürdüğü belirtiliyor.

Tuba Vural Çokal ile ilgili bir başka iddia da Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adayı olabilmesi için imza toplanması sırasında ailesine ve akrabalarına ait otellerde ve işletmelerde çalışan personelin baskı yapılmak suretiyle otobüslerle seçim kuruluna getirilmesi ve bundan dolayı da kendi çalışanlarının bile tepkili olduğu yönünde.

Diğer taraftan beklenilen ivmeyi yakalayamamanın üzüntüsünün yaşandığı İyi Parti’de açılan seçim bürolarında belirli 2-3 kişi dışında kimsenin bulunmaması Tuba Vural Çokal ve parti yönetiminin moralini bozarken, Antalya kamuoyu bu işlerin sadece parayla olacak işler olmadığının altını çiziyor.

İYİ Parti ve Dr. Tuba Vural Çokal ile ilgili iddialar bununla kalmıyor Taner Şahin isimli gazeteci, Antalya Haber Takip Gazetesindeki köşesinde şok bir iddiada bulunuyor.

Şahin’in köşe yazısı şöyle;

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu teşkilatını satan parti hakkında.

Bilindiği gibi dünden itibaren partilerin adayları tek tek belli oldu. Ancak birçok hayal kırıklıkları yaşanmaya başladı.

Özellikle geçenlerde İyi Partiye geçen bilinen siyasetçiler arasında Hasan Gökçe, Kubilay Yayla, Turgut Bucak, Leyla Liman Oruç ve Şükriye Karaben gibi güçlü insanları teşkilata aldıkları için köşe yazısı yazmıştım.

Şimdi görünüyor ki!

İsimlerini yazdığım aday adaylarını listeye girmemesi düşündürücü aşağıda açıklayacağım gibi parayı veren düdüğü çaldı mı?

Sosyal medyada bir adayın “ben paramı verdim 3. Sırayı satın aldım “ demesi sessiz sakin duran ve İyi partinin yükselmesini isteyen destekçilerini kızdırdı.

İyi Parti teşkilatının kızgın olması bana gelen 100’lerce telefondan anladığım kadarıyla İyi Parti dibe vurduğunu göstermektedir.

Şu durumda İyi Parti’de teşkilata değil de paraya tamah edenler arasına girdi.

Bu da şu oluyor.

İYİ PARTİ TEŞKİLATINI “PARAYA MI” SATTI.?

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.