İyi Parti'de çarşı karıştı

İyi Parti'de çarşı karıştı

Meral Akşener’in önderlik yaparak kurduğu İyi Parti’de yeni bir tartışma yaşanıyor.

İYİ Parti’de şimdi de ‘İç Güveysi’ tartışması yaşanmaya başladı. Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın işbirliği, Medya ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ cephesinin tepkisine neden oldu.

Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’a yakın kurmaylar, açıkça olmasa da dost sohbetlerinde gelişmeler karşısında ellerinin kollarının bağlandığını, ‘Bu eve iç güveysi geldik. Severler de döverler de’ dedikleri iddia edildi.

Genel Başkan Akşener ve Başkan Yardımcısı Aydın’ın, İYİ Parti’de ipleri tamamen ele aldıkları, il ve ilçe başkanlarının seçiminde iki ismin tercihlerinin etkili olduğu belirtildi. Başlangıçta Koray Aydın, Musavvat Dervişoğlu ve Nevzat Bor’un eşit yetkilerle donatıldıkları açıklanan 3 kişilik teşkilatlanma komitesinde de sıkıntılar ortaya çıktı. Ümit Özdağ’ı temsilen komitede yer alan Nevzat Bor, karşı cephe tarafından By-Pass edildi. Yapılan toplantılar ile il ve ilçe başkanlıklarının belirlendiği toplantılara Nevzat Bor çağrılmamaya başlandı.

Bu gelişmelerin ardından Ümit Özdağ’a istifa et, kahraman ol baskılarının yapıldığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.