İYİ Parti'de deprem! 250 kişi istifa edip CHP'ye geçti

İYİ Parti'de deprem! 250 kişi istifa edip CHP'ye geçti

Uşak'ta yaklaşık 250 İYİ Partili, CHP’nin Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım’a destek vereceklerini duyurdular ve İYİ Parti'den istifa ettiler.

İYİ Parti’de istifalar sürüyor. Uşak’ta İYİ Parti üyesi 250 kişi partilerinden istifa ederek CHP’ye üye oldu. İYİ Parti'den istifa eden kişiler için sembolik olarak İYİ Parti Belediye Meclisi Adayı Dr. Mehmet Akif Şanlı, İYİ Parti Uşak Milletvekili Adayı Tolga Pirinçci, İYİ Parti Uşak Kurucu İl Başkanı Evren Duygu’ya CHP rozetleri takıldı.

CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, herkesin ortak hedefinin daha yaşanılabilir bir Uşak’ı yaratmak olduğunu ifade ederek, “Uşak Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardır. Şehrimizin her yönü ile gelişmeye ve tanıtılmaya ihtiyacı vardır. Uşak’ın makûs tarihini belediye başkan adayımız Özkan Yalım ve sizlerle birlikte değiştireceğiz. Uşak'ta sosyal belediyeciliği biz sağlayacağız” dedi.

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, “31 Mart'ta bu önemli sınavdan başarıyla çıkacağımızdan hiç şüphem yoktur. Katılımlarınız için teşekkür ederim” diye konuştu. 

 

dvvvvvvvvvvvvvv.jpg

 

Milletvekilliği döneminde Uşak'ın sorunlarını meclise taşıyan Özkan Yalım'a teşekkür eden CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, şunları söyledi: “Şeffaf belediyeciliği Uşak'ta biz yapacağız. Yapılan yolsuzlukların hesabını biz soracağız. Çaldıkları herşeyi onlardan geri alarak Uşak halkına geri teslim edeceğiz. Buldukları her yerden çalıyorlar. Bizler 5'li çetelere değil, herkese hizmet getireceğiz.”

     
Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.