İYİ Parti’de deprem! 37 Başkan istifa etti

İYİ Parti’de deprem! 37 Başkan istifa etti

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’de sular durulmuyor. Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi 37 başkan istifa ettiğini açıkladı. İşte şok gelişmenin ayrıntıları;

İYİ Parti İzmir Teşkilatı'nda 17 ilçe başkanı, il gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile 20 ilçenin gençlik kolları başkanının istifa ettiği bildirildi. Toplamda 37 başkan görevlerinden istifa ettiğini yazılı açıklama ile duyurdu.

İstifa edenler tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, partinin Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar'ın ardından yeni il başkanının atandığı, bu kararla partinin vizyonundan tamamen uzaklaşıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İl Başkanlığımızın atanması sürecinde teşkilatlarımızın, il başkanımızın atanmasıyla ilgili görüşü ve önerilerinin alınması için, genel merkezimiz tarafından gönderilen heyete teşkilatların hassasiyeti ve  düşüncelerinin aktarılmasına rağmen, maalesef genel merkezimiz tarafından  ilçe teşkilatlarımızın, il yönetimimizin, gençlik kollarımızın  hassasiyetlerinin dikkate alınmadığı görülmüştür. Almış olduğumuz bu  karar, herhangi bir şahısa karşı değil, tamamıyla prensip kararıdır. Bu  sebeple 17 ilçe başkanı, il gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu ile birlikte 20 ilçe gençlik kolları başkanı olmak üzere tüm görevlerimizden istifa ediyoruz."

İYİ Parti, İzmir İl Başkanlığına Hüsmen Kırkpınar'ın getirildiğini  açıklamıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.