İYİ Parti’de derin çatlak: Fena kapıştılar

İYİ Parti’de derin çatlak: Fena kapıştılar

Bugün Genel Merkezi’ni açacak olan İYİ Parti’de sular bir türlü durulmuyor.

Tartışmalı kuruluşunun ardından Türkiye çapında teşkilatlanma çalışmalarını yürüten Meral Akşener'in İYİ Parti'sinde kapalı kapıla ardında yaşanan tartışmalar artık iyice su yüzüne çıkmaya başladı.

sefikcirkin2.jpg

Eski MHP Hatay Milletvekili İYİ Parti Kurucular Kurulu ve GİK üyesi olan Şefik Çirkin twitter hesabından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a yüklendi.

Çirkin, paylaşımında “Sn Koray Aydın ve ekibi İstifa ettiğimizi yayıyorlar Halbuki daha ağır ve efendi olmaları gerekir” dedi.

KORAY AYDIN FAKTÖRÜ

İYİ Parti il ve ilçe teşkilatlarının kuruluş atamalarında Koray Aydın’ın ağırlığı giderek ortaya çıkıyor. Aydın’ın atamalardaki ağırlığı parti içerisinde tartışma ve eleştirilere de neden olduğu ifade ediliyor. Kuruluş aşamasında yaşanan tartışmaların şimdiye kadar parti içerisinde tutulmaya çalışıldığı ancak artık mızrağın çuvala sığmadığı söyleniyor.

“MÜCADELE VE LİYAKATA YER VERİLMEDİ”

Şefik Çirkin’in yaptığı paylaşımın yaşanan tartışmaların açık bir örneği olduğu İYİ Parti kulislerinde ifade edilirken, görüşünü aldığımız ülkücü kökenli İYİ Partililer, “Parti teşkilatlanmalarında büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bugüne kadar Meral Akşener’e destek veren pek çok saygın isime teşkilatlanmalarda görev verilmedi. İl ve ilçe kuruluşlarında liyakat ve mücade gözardı ediliyor. Yarın partiye zarar verecek olan pek çok sıkıntılı isime anlamsız bir şekilde görevler veriliyor. Tabanın sesi değil, bir kişinin inisiyatifiyle teşkilatlanma olmaz. İYİ Parti bu yöntemle hedefine ulaşamaz” diyorlar.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve GİK Üyesi Şefik Çirkin’in paylaşımı şöyle:

sefikcirkin.png

Hakan Sönmez             siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum