İYİ Parti'de flaş taciz skandalı; Reddedince tehdit etti!

İYİ Parti'de flaş taciz skandalı; Reddedince tehdit etti!

Kadına şiddet haberlerinin bitmediği bugünlerde; İYİ Parti'de çalışan N.A., kendisine duygusal ilişki teklif eden ve evlenmek istediğini söyleyen İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi Ali Işıner Hamşioğlu'nun teklifini reddedince tehdit edildi. '

Kadına yönelik şiddet olaylarının ardı arkası kesilmediği şu günlerde benzer bir olay da İYİ Parti'de yaşandı. İYİ Parti'de çalışan N.A., kendisine duygusal ilişki teklif eden ve evlenmek istediğini söyleyen İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi Ali Işıner Hamşioğlu'nun teklifini reddedince tehdit edildi. 'Benim hakkımda konuşan bir köşede ölü bulunur' diye kendisini tehdit eden ve bir ara kapısına kadar silahla gelen Hamşioğlu'ndan korunmak için mahkemeye başvurdu.

 

ic-resim-001.jpg

 

CAN VE RUH SAĞLIĞIM TEHLİKEDE

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen şikayet ve korunma talepli dava dilekçesine göre N.A.(27) geçen yıl partinin çeşitli kademelerinde görev aldı. N.A. daha sonra partiden ayrıldı. N.A. partide çalıştığı dönemde İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi Ali Işıner Hamşioğlu ile tanıştı. Hamşioğlu bir süre sonra iş bahanesiyle sık sık N.A.'yı aramaya başladı. Hamşioğlu ile N.A. arasında çok geçmeden duygusal bir ilişki başladı. N.A. bu duygusal ilişkinin çevresini, kendisini ve işini tehlikeye soktuğunu fark edince ilişkiyi sonlandırmak istedi. Ancak Hamşioğlu tarafından ağır bir baskıya uğradı. Evine giderek tabancasını masaya koydu ve gerektiğinde bu silahı kullanabileceğine ilişkin cümleler sarf etti.

 

 

 

İlgili haber;

aksener-neden.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.