İYİ Parti'de istifa fırtınası başladı

İYİ Parti'de istifa fırtınası başladı

24 Haziran seçimlerinin ardından İYİ Parti’de sular durulmuyor. Son olarak İYİ Parti Lideri Akşener’in yaptığı istifa çağrısına ilk yanıt geldi. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, dün tüm teşkilatlara bir yazı gönderdi ve bütün il başkanlarının istifasını istemişti.

Parti merkezinden yapılan istifa çağrısına ilk yanıt ise İzmir’den geldi. İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ağırbaş ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Uçma görevlerinden ve partilerinden istifa ettiğini açıkladı.

Mehmet Ağırbaş yaptığı açıklamada, geçen yıl CHP'den istifa ederek İYİ Partiye katıldığını anımsatarak dün itibarıyla partisinin il yönetim kurulunda görev yapan Serkan Uçma ile istifa kararı aldıklarını ifade etti.

İstifalarını noter aracılığıyla parti genel merkezine gönderdiklerini söyleyen Mehmet Ağırbaş "Benim beklentilerimi karşılayamadı. Partinin hiç olmazsa ana muhalefet olmasını bekliyordum ama kısmet değilmiş diyelim. Oy olarak da beklentilerimizin altında kaldı. Bizim de hatalarımız var. Benim istifamın genel merkezin istediği istifalarla bir ilgisi yok, ben hem görevimden hem de partimden istifa ediyorum" diye konuştu.

siyasetcafe.com

iyi-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.