İYİ Parti’de kavga yeni başladı: İnce’yi destekleyen başkana ihraç!

İYİ Parti’de kavga yeni başladı: İnce’yi destekleyen başkana ihraç!

24 Haziran seçimlerinde Meral Akşener yerine CHP’nin adayı Muharrem İnce’yi destekleyen İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı görevden alındı.

İYİ Parti’de arka arkaya gelen istifaların ardından şimdi de görevden alma haberleri gelmeye başladı. İyi Parti Osmaniye İl Başkanı İbrahim Çapar parti genel merkezi tarafından görevden alındı.

Çapar'ın seçim öncesinde siyasetcafe.com olarak girdiğimiz CHP adayı Muharrem İnce'ye oy atılmasına yönelik mesajı nedeniyle görevden alındığı ifade ediliyor.

Genel başkanlık makamınca tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilen İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı İbrahim Çapar, 2018/2 sayılı kararı ile görevden uzaklaştırıldı. İYİ Parti tüzüğünün 78. maddesinin dördüncü fıkrası "Disiplin Kurulu tarafından tedbir talebi onaylanan kişi partideki görevinden derhal uzaklaştırılır" hükmünün yer aldığı kaydedildi.

O MESAJ MI SEBEP OLDU?

Bilindiği gibi İYİ Parti Osmaniye whatsapp grubunda konuşulduğu iddia edilen bir görüntü sosyal medayada paylaşılmış ve siyasetcafe olarak da haberi yapılmıştı.

İŞTE İYİ PARTİ İL BAŞKANININ MUHARREM İNCE’YE DESTEK MESAJI

capar2-002.jpg

Hakan Sönmez             siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.