İYİ Parti’de Kocamaz krizi! Hedefte Koray Aydın var

İYİ Parti’de Kocamaz krizi! Hedefte Koray Aydın var

İYİ Parti’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan ancak adaylığını kasten geciktirdiği iddia edilen Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti’yi karıştırdı.

Kazanılması kesin gözüyle bakılan illerden biri olan Mersin’de, adaylığını YSK’ya bildirmemesinin ardından İYİ Parti’de Burhanettin Kocamaz krizi yaşanıyor. Yaşanan bu olayın ardından il teşkilatı görevden alınırken, sosyal medyada Koray Aydın’a büyük tepki gösterildi.

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Özcan Pehlivanoğlu, konuya dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İYİ Parti ve İYİ Parti’ye gönül vermiş olanlar için hem çok üzücü hem de çok düşündürücü bir gelişme! Parti’nin kötü yönetildiğine dair çok ağır bir örnek… İnşallah sorumlular şapkalarını önlerine koyup iyi düşünürler…” açıklamasında bulundu.

Pehlivanoğlu yaptığı yorumlarda isim vermezken, “Kötü yönetim” ifadesiyle kastedilenin teşkilatta yaşanan sorunlar olduğu yorumları yapıldı.

ozcan-pehlivanoglu.jpg

İYİ Parti’den yapılan açıklamada ise, “Bu İYİ Parti’ye ‘dahili’ bir operasyondur” sözlerine yer verilirken, partililerin tepkisi ise Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın üzerinde yoğunlaştı.

Yeni partinin kurulma sürecinde İYİ Parti’ye geçmesi tepkiyle karşılanan Koray Aydın, parti teşkilatlarının başına getirilmişti.

Göreve geldikten sonra da bazı hamleleri parti içinde eleştirilere sebep olan Koray Aydın, Mersin’de yaşanan krizin ardından tepkilerin odağındaki isim olarak dikkat çekti.

Burhanettin Kocamaz krizinin ardından sosyal medyada gelen tepkilerin bazıları ise şöyle:

k1-001.jpg

 

k2-001.jpg

50375.jpg

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.