İYİ Parti’de korona paniği! Akşener kendini karantinaya aldı

İYİ Parti’de korona paniği! Akşener kendini karantinaya aldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in koruma polisinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Akşener kendini karantinaya aldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını siyasi partilerde de etkisini göstermeye başladı. Son olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yakın korumasının testi pozitif çıktı.

Bunun üzerine apar topar test yaptıran Akşener, test sonuçlarının negatif gelmesi ile derin bir nefes aldı. Ancak test sonuçları negatif gelse de Akşener, kendini karantinaya aldı.

 

15 TEMMUZ TÖRENİNE DE KATILAMADI

 

Tüm personelin testten geçtiği İYİ Parti'den yapılan açıklamada, "15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yılı dolayısıyla millet iradesinin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenecek anma programına Genel Başkan Meral Akşener'in de katılacağını duyurmuştuk. Ancak Sayın Genel Başkanımızın koruma ekibinden bir polis memurunun Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Her ne kadar Sayın Genel Başkanımıza yapılan test negatif çıkmışsa da, yapılan değerlendirmeler sonrası törene katılanları riske atmamak için programa katılmama kararı alınmıştır" denildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.