İYİ Parti’de para kavgası! İlçe başkanı Meclis üyesini dövdü

İYİ Parti’de para kavgası! İlçe başkanı Meclis üyesini dövdü

İYİ Parti Silivri Belediye Meclis üyesi Ümit Seçkin, İYİ Parti ilçe başkanı Ozan Ersaraç ve babası tarafından darp edildiğini iddia etti.

İYİ Parti Silivri Belediye Meclis üyesi Ümit Seçkin, partisinin ilçe başkanı Ozan Ersaraç ve babası tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

Silivri Devlet Hastanesi aciline başvuran ve yaralandığını belirten Ersaraç başkan ve babasının kendisine tuzak kurduğunu savundu.

Hedefteki başkan Ozan Ersaraç ise iddiaları yalanladı ve Ümit Seçkin'i 60 yaşındaki babasına saldırmakla suçladı. Garip olayın arkasında ise "alacak-verecek dedikodusu" çıktı.

İşte detaylar;

Olay, dün akşam saat 22:00 sıralarında meydana geldi. Silivri Devlet Hastanesi’nin acil servisine gelen Ümit Seçkin, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç’ın yazlığında dayak yediğini iddia etti. Seçkin, partisinin ilçe başkanı Ozan Ersaraç ve babası Alptekin Ersaraç tarafından darp edildiği anlattı. Gerekli tetkikleri yapılarak 2 saat gözlem altında bekletilen Seçkin daha sonra jandarma karakoluna giderek şikayetçi oldu.

umit-seckin-siyasetcafe.jpg

Ümit Seçkin

'BABASIYLA BİRLİKTE BANA SALDIRDI'

Hastane çıkışı gazetecilere açıklama yapan Seçkin “Maalesef olay İYİ Parti ilçe başkanı Ozan Ersaraç'ın ikamet ettiği yazlığında meydana geldi. Beni bir takım konuları görüşmek üzere davet ettiler babası aracılığıyla konuları konuşurken babası kendisinin bir takım soruları yönlendirebileceğini benim orada bir söz sahibi olmadığımı ifade ettikten sonra yumruk atmaya başladı. Yumruk atmaya başladıktan sonra ben ne olduğunu anlayamadan içeri girip silahını aldı.

O esnada da ben çıkmak istedim o ortamdan. Fakat Ozan Ersaraç beni tutarak ‘Hayır çıkamazsın burada duracaksın’ dedi. Babası gelirken beni bırakarak ‘hadi şimdi git’ dedi. Babası da arkadan saldırarak tekrar yumruk atmaya devam etti. Kapıdan çıkmak isterken tekrar arkamdan gelip yumruk attılar.

Tomografim çekildi. Yüzümün çeşitli yerlerinde zedelenmeler var. Arka tarafımda baş ağrım devam ediyor. Mide bulantısı ve baş dönmesi var. Yaklaşık 2 saattir müşahededeyim. Arabama binmeye çalışırken arkamdan Ozan Ersaraç'la babası koşturmaya devam ediyorlardı. Şikâyetçi oldum” dedi.

HEDEFTEKİ BAŞKAN 'ALACAK VERECEK MESELESİ' DEDİ

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

ozan-ersarac-siyasetcafe.jpg

Ozan Ersaraç

Ersaraç, açıklamasında “Üyesi Ümit Seçkin, dün akşam saatlerinde evimize davetli olarak geldiği halde sohbet halinde oldukları 60 yaşındaki babama saldırmış ve kendisini darp etmeye çalışmıştır.

Yine maalesef bu girişiminde kısmen de olsa başarılı olmuş, olay adli mercilere de yansımıştır” ifadesini kullandı.

Ersaraç uzun açıklamasında olayın nedeni olarak ise “Alacak-verecek” meselesini gösterdi. 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum